Nädalamenüü 27. - 2. juuni

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Värsked tuuled ja päikesesoojus toovad kaasa rohkelt uusi ande. Seni vohab aias rabarber ja jõuab sealt varem või hiljem kookidesse-
magustoitudesse. Mõnikord ka liharoogade juurde. Noortest rohelistest lehtedest krõpsuvaid salateid on ka nüüd imelihtne teha ja kui lehti üle kipub jääma, torka neid vormi sisse.  Nädala lõpus grillime kala, ent hommikusöögidki kipuvad rohelised olema. No võta või jäta!
E: Värske algus: Redise-karulaugusalat 

T: Õrn ja isutav: Hapuoblikasupp maasuitsusingiga

K: Kähku valmis: Kreemjas spinatifarfalle

N: Veidi eksootikat: Kalkunifilee astelpajukastmega

R: Igal moel head: Hapukoorega üleküpsetatud lihapallid 

L:  Hommik
On aeg: Spargli-munapuder 

Õhtu
Küpseb kähku: Tuurafilee soja-sibulamarinaadis 
Magustoiduks: Rabarberivorm kaera-purukatte all 

P:  Hommik
Krõbedusega ümbritsetud: Kitsejuustupirukas spinatiga 

Õhtu
Aia annid: Rabarberimarinaadis seakaelakarbonaad naadi-kartulivormiga 
Magustoiduks: Raberberimagus 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa