Köögi-sarja uued jogurtid

Autor: Farmi
Paksud ja kreemised jogurtid on suve aja hitid. Köögi-sarja ilmusid äsja kaks uut, Kreeka ja Türgi jogurtid, mis on hapnenud samas topsis, milles jogurtid müügil ning puhta etiketi. Jogurtid sobivad kastmete, magustoitude ja tervislike marjakokteilide valmistamiseks.
Maag Piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik selgitas, et kui tavapärane jogurt valmib spetsiaalses jogurtitankis, siis termostaatjogurti tegemisel toimub toote hapendamine topsides. Selline tehnoloogia jätab jogurti struktuuri „terveks“ ja võimaldab säilitada toote konsistentsi -  jogurt jääb tihe, paks ja kreemjas. Kuivõrd tegemist on naturaalsete toodetega, siis jogurti pinnale tekib vadak, ent jogurtite valmistamisel pole kasutatud paksendajaid ega stabilisaatoreid ning kreemja ja koorese struktuuri annab tehnoloogia. Lahjem, 2,5-protsendilise rasvasisaldusega Türgi jogurt on valmistatud piimast ning 10-protsendiline rammusam Kreeka jogurt koorest.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa