Nädalamenüü 3. - 9. juuni

Autor: Pille Enden
Värske õhk ja tühi kõht täiendavad teineteist tublisti. Esimene kevadine rohelus hakkab peagi lõppema, mistõttu tasub seda kasutada veel niipalju, kui võimalik. Soojad ilmad on pannud looduse lokkama ja lubavad peatselt peenardelt muidki ande. Seni, kuni need sirguvad,  tuleb leppida lõunapoolsematelt aladelt pärit värskega. Lillkapsast teeme suppi ja varajasest kapsast hautist. Rabarberitele lisaks saab magus täiendust mahlastest magusatest kirssidest poeesistest lettidest, millest on võimatu niisama  mööda minna. Ka maasikaid saab turult üsna soodsalt.
E: Üllatusega: Lillkapsasupp suitsulõhega 

T: Päikeselisest Itaaliast: Pistaatsia-tomatitäidisega kanafileed 

K: Varajasest saagist: Kapsahautis hakkliha ja suitsupeekoniga  

N: Veel saab proovida: Karulaugused gnocchid 

R: Vahelduseks nii: Räimevorm karri ja koriandriga 

L: Hommik 
Ahvatlev: Nigella ungari võileib 
Igaks juhuks üks soolane võileib ka: Aedniku võileib  

Õhtu
Värske õhk on parim kokk: Türgi lihavardad
Magustoiduks: Lihtne ja kodune rabarberikook  

P:  Hommik
Munavahune äratus: Kohev muna-juustuvorm päiksekuivatatud tomatitega 

Õhtu
Lihtne värk: Mahlane köögivilja-juustupirukas 
Magustoiduks: Kirsi-juustukook 
   
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa