Kuskuss teeb suve lihtsaks

Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Päike näitab lahkelt oma kaunist palet ja aeg-ajalt hakkab hing tummiste liharoogade asemel salatit ihkama. Seega paitame meeli seekord kuskussiga. Mõnusalt maitseküllane ja mänguline, on kuskuss hea kaaslane ükskõik millisele salatile või lisandile.
Kuskussi valmistamisel võta alati üks osa vett ja üks osa kuskussi. Võrreldes kuivainega paisub maht kahekordseks. Paisumiseks kuluvat aega tasub alati pakendilt vaadata, sest erinevad tooted käituvad erinevalt. Paisumise aeg võib sõltuda näiteks kuskussi tera suurusest, mõned tootjad soovitavad kuskussi ka minut-paar keeta. Hea maitse lisab kuskussile sulavõi ning kui oled rohelise köögi fänn, haki sekka ohtralt peenrapealset.

Kuskuss kikerhernestega
Kuskussi-krevetisalat 
Kana-kuskussisalat
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa