Nädalamenüü 17. - 23. juuni

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Juba ongi jaaninädal käes. Värsket kaupa on turuletid täis ja seda tuleb aina juurde, ikka aina lähemalt. Supirohelist ja salatit saab juba oma peenralt naksata. Värske lillkapsas või oad on kaua oodatud ja kuigi veel kodumaist pole, maitsevad ka naabrite omad isuäratavalt. Nüüd olgu ka grillilõhna kogu maa täis ning suured kausid salateid seal juures. Tänu päikselisele kevadele ja suurele soojale kahe nädadal eest, peaks kodumaine maasikaski kohe-kohe müügile tulema. See aga tähistab kindlalt suve algust. Peagi saab puhkama ja laisklema....ning köögis oma peenramaa värsket kraami täiel rõõmul nautida.
E: Kärtsroheline: Pestorisoto

T: Nüüd parim: Aedoa-hakkliha ühepajatoit

K: Suurtele ja väikestele: Kana-nuudlisupp hapukurgiga

N: Õuetoit: Aedviljade ja kanalihaga vokiroog

R: Kasvõi külmalt: Kerged kalakotletid

L:  Hommik
Hõrgud maitsed: Spinati-kitsjuustuomlett

Õhtu
Isade lemmik: Suitsulõhepirukas
Magustoiduks: Maasika-küpsisekook II

P: Hommik
Värske algus: Ricotta-smuuti maasikatega

Õhtu
Mahlane ja krõbe korraga: Kanakintsušašlõkk
Magustoiduks: Etoni segadik ( Eton mess) ehk maasikad vahukoore ja beseeküpsistega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa