Nädalamenüü 1. - 7. juuli

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Suvi voogab õues ja südames. Värsked annid panevad inspiratsiooni tööle ja puhkamise õndsast ajast on mõnus võtta pikki hetki toidu nautimisele. Meie igapäevane kartul on praegu värskena just kõige hõrgum gurmeeroog. Ahjus küpsetatuna, aurutatuna või keedetuna, lisandiks kodujuustukaste, killuke peekonit või heeringat. Mmm.....! See on parim suvemaitse. Ja loomulikult on suppide seast praegu esikohal külmsupid. Kodumaise maasika hinnadki on nüüd taltunud ja marju saab süüa rohkem kui küll.
E: Vastapandamatult head: Värsked koorega ahjukartulid

T: Lihtne ja hõrk: Külm avokaado-kurgisupp

K: Jälle kartul, aga teisiti ei saa: Soe kartuli-peekonisalat

N: Eriti mahlane: Beebiforell fenkoliga

R: Juhusest sündinud: Kana ingveri-moosimarinaadis

L: Hommik
Kerge algus: Maasika-laimismuuti

Õhtu
Otse grillilt: Talleribid "Tuhande ja ühe öö" marinaadis
Magustoiduks: Maasika-mandlitordike

P: Hommik
Laisal hommikul: Kõige lihtsamad hakklihapirukad

Õhtu
Soojaks suvepäevaks: Heeringajäätis kuumade kartulitega
Magustoiduks: Maasika panna cotta 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa