Nädalamenüü 29. - 4. august

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Suvi helendab ja sirab. Mõni aeg tagasi metsa alla ilmunud kollastest nööpidest on sirgunud korralikud kukeseened. Nüüd ei saa neist enam üle ega ümber. Supid, pirukad, hautised või leivakatted - no mida kõike neist valmistada ei saa. Kui  kõike ära süüa ei jõua, pane need õrna veinimarinaadiga purki või prae võiga läbi ja torka sügavkülma. Nii saad talvelgi imelise suvise maitseelamuse.  Marjaaias valminud tikrid ja sõstrad  täiendavad oma hapukal moel nii magustoite kui kooke. 
E: Argivõlud: Spagetid lõhe ja sidrunikastmega

T: Kuldsed hetked: Kukeseenerisoto

K: Hõrgutis ise: Metsaseene-juustusupp

N: Mahe ja muhe: Kalakotletid kohupiimaga

R:  Uuskasutus: Mamma Ungari stiilis "sulp"

L: Hommik
Kosutavad aroomid: Parmesaniseened leival

Õhtu
Valmib kähku: Küüslaugune kanafilee rukolakastmega
Magustoiduks: Tikri-maasikapirukas

P: Hommik
Hilise ärkaja tervitus: Kodujuustu-krabisalat

Õhtu
Kodune gurmee: Ricotta-kukeseenepirukas
Magustoiduks: Vanillikreemi-kausikook virsikutega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa