Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Bocca ja Chedi avasid suveterrassid

Nädalalood

Bocca ja Chedi avasid suveterrassid

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Pealinna armastatuimate restoranide hulka kuuluvad modernse Itaalia köögiga Bocca ja lääneliku Aasia köögiga Chedi avasid esmakordselt suveterrassid. Päikeselistel ja avaratel terrassidel on võimalus nautida kõiki a’la carte menüü roogi, suurepäraseid veine ja jahutavaid  jooke. Mine ja lase end seal maitsetega ära hellitada!
Restoran Bocca
Kaasaegne, lihvitud maitsete ja uuendusliku meelelaadiga Itaalia kööki pakkuv restoran. Üle 40-aastase kogemusega peakokk Nicolo Tanda on hoidnud oma kõrgeid standardeid siin enam kui kümme aastat. Bocca on üks Eesti  hinnatumaid restorane, mis oma erilises vanalinna miljöös pakub võimalust saada osa peakoka mõtteviisist – hea toit, see on ehedad maitsed ja parim tooraine.

AUHINNAD
2012 – 12. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2011 – 3. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2010 – 3. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2009 – 6. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2008 – 2. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2005 – avaldati restoran Bocca kokaraamat „Modernne Itaalia köök  alla Bocca“

2003 – valiti ajakirja Restaurant (Suurbritannia) edetabelis maailma 50 väärikaima restorani hulgas 15. kohale
2001 – Eesti Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali aastapreemia restorani sisekujunduse eest

Chedi
Chedi on modernne käsitlus Aasia toidukultuurist. Kontrastid, maitsete sidumine ja erinevate toorainete ühendamine on see, kuhu tänapäevane Aasia köök suundub. Chedi menüüs ei ole juhuslikkust. Iga detail on läbitöötatud, et saavutada tasakaal autentsete aasiapäraste maitsete, parima võimaliku tooraine ja tänapäevaste toiduvalmistamistehnikate vahel.
Chedi on igal aastal 50 parima Eesti restorani esiviisikus. Aastal 2011 valiti Chedi ka parimaks Eesti restoraniks Tallinnas.

AUHINNAD
2012 – 4. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2011 – 1. koht Eesti 50 parima restorani hulgas Tallinnas
2010 – 4. koht Eesti 50 parima restorani hulgas Tallinnas
2009 – 3. koht Eesti 50 parima restorani hulgas Tallinnas
2008 – Hõbelusikas parima uue restorani kategoorias
Aastal 2008 valiti restoran Chedi MTÜ Gastronomy Awards Society of Estonia poolt korraldatud gastronoomiakonkursil Hõbelusikas parimaks uueks restoraniks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes