Taas toimub kulinaarne tsirkus. Seekord Vanamõisas!

17. augustil avatakse Vanamõisa käsitöölaada raames juba teist aastat EESTI TOIDU TELK, kus Eesti väiketootjatel on suurepärane võimalus müüa oma talu- ja mahekaupa. 
Uuendusena on avatud Eesti Toidu Messilava ning koostöös Dimitri Demjanovi ja Eesti Kulinaaria Instituudiga toimub seal terve päeva vältel Kulinaarne Tsirkus, kus tunniajaste etteastetega astuvad üles Eesti parimad kokad, valmistades kohalikust toorainest roogasid ja pakkudes neid ka pealtvaatajatele. Igal kokal on kindel teema, mida ta laval nii teoreetiliselt kui praktiliselt esitleb. Toiduvalmistamise juures räägitakse eestimaisest toorainest, selle valikust ja õigetest tehnikatest. Messilava päevajuhiks on Ants Uustalu Ööbiku Gastronoomiatalust.

Kulinaarses Tsirkuses astuvad üles:

Angelica Udeküll (restoran Wicca) – hommikusöögid, salatid
Peeter Pihel – saarte köök, mõisaköök
Rene Uusmees (restoran MEKK) – moodne Eesti köök
Joonas Koppel (restoran OKO) – innovaatiline Eesti köök
Kertu Lukas (Ööbiku Gastronoomiatalu) – magustoidud
Joel Ostrat (Werner Cafe) – Lõuna-Eesti köök
Jorma Riivald (Cafe Truffe) – Lõuna-Eesti köök
Ants Uustalu (Ööbiku Gastronoomiatalust) – talutoit ja -kultuur

Aastal 2012 esmakordselt avatud Eesti Toidu Telk osutus nii kauplejate kui ka ostjate seas väga populaarseks. Telgis kauples ja tutvustas oma tooteid 85 erinevat Eesti väikeettevõtjat ja tootjat. Telki külastas ja tegi oma sisseoste ligi 7000 külastajat.
Samaaegselt Eesti Toidu Telgiga toimub ka sel aastal traditsiooniline Vanamõisa Käsitöölaat, kus kaupleb paarsada käsitöölist, ning toimub Suur Suvelõpupidu, mille peaesinejateks on Tanel Padar & The Sun, folkansambel Zetod ja alati särav Anne Veski. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa