Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Mõnus pirukapidu

Nädalalood

Mõnus pirukapidu

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Jaan Heinmaa
Pirukad on alati teretulnud nii oma pere peol kui hinnatud suupalad külaliste seas. Viljade-marjade valmides on eriti tänuväärt võimalus värsked küpsed maitsed pirukasse panna. Kohvi või klaasi veini kõrvale, koos värske salatiga korralikuks kõhutäiteks, piknikule või külla kaasavõtmiseks – hea pirukas passib alati. Piruka saab varem valmis teha ja siis uuesti soojaks lasta – või ahjuvalmiks meisterdada ja õigel ajal ahju pista. Kohupiima ja toorjuustuga pirukad on mõistlikum päev varem valmis küpsetada.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp