Suvikõrvitsa-
toidud salatitest magusani

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Pille Enden ja Lia Virkus
Suvikõrvits on köögivili, mis pakub toiduvalmistamiseks väga palju ja mitmekülgseid võimalusi.
Suvikõrvitsast saab kiirelt ja kergelt nii mõnusa supi, tõhusa eelroa, korraliku panni-, vormi- või pajaroa ja isegi hõrgutise magusalauale. Maheda maitsega suvikõrvitsat saab täiendada paljude lisanditega ning purki panduna ‒ kas hapendatuna, soolatuna, marineerituna, tšatni või moosina ‒ pakub see maitseelamusi ka talvel.
Kokaraamatusarja „100 rooga” väikeseformaadilise sõsarsarja teine raamat on müügil.

Munamuffinid suvikõrvitsa ja juustuga
Tomatine suvikõrvitsasupp juustuga
Panniroog suvikõrvitsa, sinihallitusjuustu ja sibulaga


TELLI RAAMAT HEA HINNAGA SIIT


VÕTA OSA KA RAAMATU LOOSIST MEIE FACEBOOKI LEHEL!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa