Sügistoidud

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Lia Virkus, Pille Enden
„Sügistoidud” on ilmunud. See on järg varem ilmunud raamatutele „Suvetoidud” ja „Talvetoidud”.
Sügis on imekaunis aastaaeg, mis pakub lisaks looduse ilule ka rohkelt aiasaadusi ja metsaande. Esmatähtis on muidugi süüa neid värskelt nii palju kui vähegi jaksu, et koguda talveks vitamiine. Kuid sügisandidest saab valmistada ka palju mõnusaid toite: salateid ja suppe, pirukaid ja praelisandeid, hautisi, panni- ja ahjuroogasid. Ning muidugi tuleb kõike aias ja metsas valmivat ka talveks purki panna.
Autorid kogusid oma sügislemmikud sellesse mahukasse raamatusse, mida on hea köögis abiks ja inspiratsiooniks kasutada.

Vaata isuäratavaid retsepte:
Marineeritud koha
Vaesed rüütlid põldmarjade ja toorjuustuga
Pohla-kohupiima purukook rukkijahuga



TELLI RAAMAT SIIT
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa