Nädal porgandiga

Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Suvi on olnud sedavõrd pikk ja ilus, et sügise jahedaid tuuli ei taha enam hästi mäletadagi. Kui pori ja hallus aga ükskord kohale on purjetanud, turgutab keha üks klaasitäis lõhnavat ja värskelt pressitud porgandi-õunamahla kärmelt üles nii õppureid, ületöötanuid kui tüdimuse käes vaevlejaid. See särav juur on üks enimlevinud kodustest köögiviljadest. Kui värske kapsas on kasvupinnalt esimesel, siis porgand platseerub sama näidu poolest teisele kohale. Igapäevaselt kulub porgandit toiduvalmistajail sinna ja tänna ja märkamatult üsna tublisti. Lihasupi maitse ja värvus muutuvad kohe paremaks, kui sinna sibulaid-porgandeid sisse passeerida. Ka ilmutab porgand oma parimat palet saiataina ja küpsiste koostises.   
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa