Nädalamenüü 7. - 13. oktoober

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Sügisel hakkame märkamatult sööma rohkem ja rammusamat. Kodus on kõledal ja pimedal sügiseajal mõnus olla, hea kodune toit pakub nüüd justkui rohkem õdusust ja turvatunnet. Väheke värskendust teeb kokkamise põnevamaks ja toidulaua rikkalikumaks. Valmistame karrit ahjus ja teeme hakklihast mahlaseid šnitsleid. Jahihooaeg on alanud ja tuttavalt jahimehelt ehk õnnestub saada mõni tükk metsloomaliha. Magusaks pakume ikka õunu ja jõhvikaid. Need maitsevad koogi sees alati hästi. Ja väikesele šokolaadiisule anname ka ühe koogitüki abiga järele. 
E: Argiselt hea: Kodune hakkšnitsel

T: Sügisene hea saak: Toekas köögivilja-räimesupp

K: Seest soojaks: Tex-mex vormiroog

N: Ei röövi aega: Arbuusi-krevetisalat

R: Uudsel moel: Ahjus küpsetatud kanakarri

L: Hommik
Päike südames (tegelikult kõhus): Hommikune muna-köögiviljavorm

Õhtu
Põnevalt täidetud: Liharullid mustade ploomidega
Magustoiduks: Valge šokolaadi kook tšilliga

P: Hommik
Hõrk hommik: Õuna-meepannkoogid

Õhtu
Luksuslikud maitsed: Veinis hautatud jänes
Magustoiduks: Martsipanised jõhvikamuffinid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa