Koogid pannile!

Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Pannkookidel on ikka kuidagi nostalgiline lapsepõlvemaitse, kuigi ajaga on koogid pisut muutunud. Mina näiteks kasutan palju erinevaid jahusid. Nisujahu hakkab täitsa ununema. Munaga ma kokku ei hoia, võid panen ka nii et mühiseb. 

Ega me ju iga päev pannkooke söö, ikka pühapäeval. Üks, mis kindel, esimene kook läheb ikka aia taha. Praen, maitsen, lisan soola, suhkrut, jahu või piima, ja edasi küpsetan kas või kolme panniga. Veel meeldib mulle väga lisada tainasse lusikas või paar astelpaju-, pohla-, jõhvika- või mõnda muud marjajahu ökopoest,
siis tunnen ennast kohe veel paremini.

Suured ülepannikoogid
Tatrapliinid
Täisterapliinid
Kohupiimasõrnikud rosinatega
Lusikakoogid hapupiimaga
Banaanipannkoogid
Õhulised riisikoogid
Õhukesed leivapannkoogid
Õunapannkoogid kliidega
Ahjupannkook ploomidega
 

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa