Kümme uut talvetoodet lihaletil

Suvi hakkab selja taha jääma ja õdusad grilliõhtud sellega ühes. Liha sõime me aga nagu tavaliselt. Pea kolmandiku võrra maitseb meile liha suviti koguseliselt enam kui talvel. 
Kuid ega tali taeva jää, vaid saabub ka meie koduköökidesse. „Uute talvetoodete väljatöötamisel lähtusime samast kontseptsioonist, mis suvetoodete puhul – peamine on head kodused retseptid ning enda koostatud maitseainesegud,“ sõnas Atria Eesti  ASi juhatuse esimees Olle Horm uut kollektsiooni tutvustades. „Eesti tarbijad hindavad lihtsaid ja tuttavaid maitseid, seda tõestas meie suvine müügihitt Värska šašlõkk, mida müüdi aprillist augustini rekordiliselt – ligi 80 tonni. Värska šašlõki puhul kasutati maitsestamiseks Värska mineraalvett. Loodetavasti on selline hitt-toode ka meie uute talvetoodete hulgas.“

Wõro märgi alt tuleb müüki Wõro Verivorst.  Maks ja Moorits pakub talveks Tooma verivorstikesi lambasooles, Mozzarella ahjuvorste, Ahjukarbonaadi, Peekoni ahjurulli, Kaerakaela, Pruulimeistri ahjuliha, Mozzarella ahjupraadi, Ahjupeekonit ribikondiga ning Ahjuribi.

Talvetoodete väljatöötamisel abiks olnud grillmeister Enn Tobreluts. „Kinnitan, et eelnimetatud tooted pakuvad tõeliselt häid maitseelamusi, kuna maitseainesegud oleme kõik valmistanud ise ja paarile tootele lisanud ka kübeke eksootilisust – Mozzarella juustu. Kõige traditsioonilisema maitsega on pakutavast valikust Ahjukarbonaad, Peekoni ahjurull, Ahjupeekon ribikondiga ning Ahjuribid. Verivorsti sõpru aga ootavad Tooma verivorstike lambasooles ja Wõro Verivorst seasooles, mis on klassikalise koostise ning traditsiooniliste maitseomadustega.“
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa