Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Täisväärtuslikud toidud

Nädalalood

Täisväärtuslikud toidud

Ross Dobson Ajakirjade Kirjastus
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Peter Cassidy
Oad, läätsed, herned ja teraviljad on olnud pea kogu maakeral kõige olulisemad põhitoiduained sellest ajast, kui inimesed hakkasid põlluvilju kasvatama. Aja jooksul on neile lisandunud ja lisandub üha enam huvitavaid ja ebatavalisi sorte. 
Uuest raamatust leiad üle 90 maailma eri köökidest pärit maitsvat, head ja rikkalikku retsepti toitvatest kaun- ja teraviljadest – alustades lihtsatest salatitest ja soojendavatest suppidest ning lõpetades tõhusate hautiste ja vastupandamatute koduste maiustega.
Harva kohtad toitu, mida on valmistatud tuhandeid aastaid. Lihtsat põldoarooga ful medames’i sõid aga Vana-Egiptuse vaaraod ja seda süüakse ka tänapäeval Kairo tänavatel. Kaunviljad on olnud nii kuningate kui talupoegade laual. Tegemist on terviktoiduga, mida töödeldakse ja rafineeritakse võimalikult vähe,
Eelistame tervislikku ja tasakaalustatud toitu!

Täisväärtsulikud toidud
Tervislikud ja mitmekülgsed retseptid tera- ja kaunviljadest
Autor: Ross Dobson
Fotod: Peter Cassidy


TELLI RAAMAT SIIT

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga