Nädalamenüü 28. - 3. november

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Õues läheb muudkui jahedamaks ja rõskemaks. Vürtsid annavad aga seestpoolt soojust. Pakume tuliseid maitseid Mehhikost ja Tais, Ungarist ja Marokost. Kuna meie inimesed kogu aeg vürtsiseid maitseid süüa ei jaksa, siis satub sekka ka põhjamaiselt mahedat toitu. Õun ja jõhvikas või õun ja porgand - need on igati kokku sobivad kooslused. 
E: Õhuline ime: Kreeka pirukas ehk prassopitta

T: Klassika: Kala laimi-kookosekastmes

K: Sügavad värvid: Paprika-tomatipüreesupp kuskussiga

N:Tuliselt tuntud: Tomatirohke chili con carne

R: Pipra pillerkaar:  Ungari kanaroog

L:  Hommik  
Ideaalmaitsed: Kuumad saiad jõhvikamoosi ja Camembert`iga

Õhtu
Pikalt podisenud: Maroko lambalihahautis oliivide ja karamellistatud sibulaga
Magustoiduks Õuna-porgandikook

P: Hommik
Kui aega on: Hatšapuri brõnsaga

Õhtu
Vahelduseks mahedamalt: Räimerullid sibulavoodil
Magustoiduks: Jõhvikakreem õunasiidriga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa