Täida, põimi ja punu

Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Kringel seostub peaaegu kõikidel ikka sünnipäeva või piduliku kokkusaamisega. Rikkaliku kardemonisekaneelise täidisega pehme kohev sai on kui magnet, mis enda poole tõmbab.
Kohvikuid hinnatakse tihti ka selle järgi, kust mahlasemat ja rikkalikumat kringlit saab tellida. Pole vahet, kas täidiseks on pohlad-martsipan, kaneelrosinad või šokolaadikreem, iga pidusai on kohvilaua ehe. Kringli aluseks on klassikaline magusasaiatainas. Pärmitaina puhul pea meeles, et kõik kasutatavad ained peavad olema käesoojad, seega tõsta komponendid juba varakult toatemperatuurile. Kui tahad väga rikkaliku täidisega kringlit, võid katteaineid 1,5–2-kordse liiaga võtta. Siin toodud retseptide järgi valmib 1,5-kilone kringel, millest
jagub 8–12-le inimesele.

Lihtne eelkergituseta kringlitainas
Rikkalik eelkergitusega kringlitainas
Pohla-martsipanipärg
Šokolaadikringel
Kaneeli-rosinakringel
Juustune banitsa
Singi ja Brie juustuga täidetud bagel
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa