Maailma maitsed on nüüdsest käeulatuses

Reisi- ja toiduajakirja Maailm & Maitsed esimene number on valmis ja müügil. Ilus ja kirev ajakiri on mõeldud kõigile, kes armastavad reisida ja avastada ning tahavad katsetada maailma erinevaid maitseid ka koduköögis. Esialgu kolm korda aastas ilmuv ajakiri on disainiajakirja Diivan lisaväljaanne, mõlema ajakirja peatoimetaja Silvia Pärmann.
Maailma & Maitsete esimene number viib hedonistlikule linnapuhkusele Riiga, pildistama Pariisi, eksootilisele toidureisile Vietnamisse, otsib Šotimaalt täiusliku viski saladust, Istanbulist iseloomulikumaid toite ja söögikohti ning kõikjalt maailmast häid lennujaamarestorane. Fotograaf Kaupo Kikkas kirjutab armadillisöömingust Amazonase džunglis, Kaido Haagen näitab fotodel Tai erinevaid palgeid ning kunstnik Ruth Huimerind räägib, mis teda köögis toidust kunstiteoseid looma on inspireerinud.  Esimesest numbrist saab ka lugeda eksklusiivset artiklit eestlaste rajatud šikist restoranist Parq, mis asub Šveitsi ja Itaalia piirile jäävas Luganos. Tallinnas restorani Kadriorg käima lükanud meeskond on võtnud kaasa oma kümnekonna aasta pikkused kogemused ja teadmised ning avanud seal uue, kontseptsioonilt sarnase koha. Moodne restoran, kus kohtuvad Jaapani, Itaalia, Prantsuse ja Vahemere köögi maitsed, jääb paari sammu kaugusele maalilisest Lugano järvest ning linna uhkeimast pargist – Parco Cianist. Restorani elegantse kujunduse on loonud sisearhitekt Tiiu Truus.
Ajakirja kaanehind on 3,99 eurot ning ajakirja järgmine number ilmub veebruaris 2014.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa