Nädalamenüü 11. - 17. november

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Lehed on puude all külmast krussi tõmmanud ja talv hiilib lähemale. Mõnusad sügisõhtud soojas köögis lubavad olla koduselt laisad, ent laevad meid suurepärase energiaga. Nüüd on hea pajaroog, kuum supp või priskem ahjuroog igas mõttes kiiduväärt. Pere koguneb kokku, tähtsad jutud saavad hea toidu juures ära räägitud ning kokk ka loomulikult kiita.  
E: Eriti hea: Veiselihasalat

T: Meelepärasest kraamist: Valged oad tomatikastmes

K: Priskem maitse: Suitsujuustuga üleküpsetatud tursk

N: Juurte juurde: Kaalika-lambalihasupp

R: Kogupereroog: Kana-seenehautis makaronidega

L: Hommik:
Magus algus: Pihlaka-riisipuder

Õhtu
Mehine kõhutäis: Hakkbiifsteek singi ja juustuga
Magustoiduks: Porgandi-ananassikook

P: Hommik
Tibu, tibu, ära näita: Kuklisse peidetud muna

Õhtu
Anna isule järele: Pardifilee ürtide ja ploomidega
Magustoiduks: Saiavorm õunamoosi ja kohupiimaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa