Kanasupp teeb kärmelt sooja

Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Sügisese rõskuse ja külmanootide vastu on parim relv soojendav toit. Üks hea kanasupp paneb unustama läheneva pimeda aja ja täidab keha soojusega, pakkudes lohutust ka neile, keda tüütu nohu või kähe kurk kimbutamas. 
Kanapuljongi valmistamiseks võta ühe kana kohta kolm liitrit vett, lisa ka loorberit, vürtsi, pipart ja soola. Keeda umbes poolteist tundi ja eemalda vahepeal tekkinud vaht. Kana on valmis, kui liha tuleb kontide küljest lahti. Sellise koguse kohta saad puljongit 1,5–2 liitrit. Suppidele lisa eelistatult kintsuliha, see on mahlasem. Rinnafileest saad aga maitsva võileivakatte või salatilisandi. Ka sobib keedetud kana kõikvõimalike hautiste ja makaronikastmete valmistamiseks.

Tomatine kanasupp
Aasiapärane kanasupp
Kanasupp sidruniga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa