Nädalamenüü 16. -22. detsember

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Jõulud on kohe-kohe käes! Kärarikkad jõululõunad koos seaprae ja verivorstiga loovad lustakat peomeeleolu, millest saavad omamoodi sissejuhatused rahulikumale kodusele olemisele. Sel nädalal pakume lisaks tavapärasele argisele vaaritamisele ka kergeid roogi, mis parasjagu ehk siis palju köögivilju sisaldavad. magusa koogi valame üle lihsta iirisekastmega ning küpsetame valmis piparkoogikaramellised brüleekreemid. Jõulutunne kasvab pões aina suuremaks ja hinges värelevad talve ilusaimad hetked! Päkapikud sahistavad akna taga ning tainarull püsib vaevu puhas.
E: Podiseb kiiresti valmis: Lihtne kapsa-hakklihahautis

T: Palju maitset: Suitsukana-sinihallitusjuustukastmes tagliatelle

K: Proovi nii: Tomatisupp frikadellidega

N: Soolane suutäis: Heeringa-kartulipakid

R: Maitseb lastelegi: Maroko vürtsidega riisiroog

L: Hommik
Vanaema auks: Kitsejuustusaiad meega

Õhtu
Valmib ise: Ahjustrooganov
Magustoiduks: Jõhvikakook iirisekastmega

P: Hommik
Enne külla minekut: Panniroog toorvorsti, seente ja tomatitega

Õhtu
Tummine ja hõrk: Kana ja juustuga täidetud baklažaanilehvik
Magustoiduks: Safaranibrülee piparkoogikaramelliga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa