Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Küüslauk ja safiirid

Nädalalood

Küüslauk ja safiirid

Kirjastus Varrak
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kirjastus Varrak
„Küüslauk ja safiirid” on Ruth Reichli imemaitsev ja üleannetu ülevaade ajast, mille ta veetis inkognito restoranikriitikuna. Reichl teab, et selleks, et olla hea kriitik, pead olema anonüümne. Asunud nii ihaldusväärsesse ametisse nagu New York Timesi restoranikriitik, hakkab ta end maskeerima, et söögikohtades tema ümber ei lipitsetaks.
Ennast järjest uuteks tegelaskujudeks (kaltsakas blond Molly; boheemlaslik punapäine Brenda ja teised) kostümeerides tajub ta, et temas muutub ka muu, mitte pelgalt füüsiline välimus. Ruth avastab, kuidas muutunud välisilme võib sügavalt mõjutada inimese varjatud iseloomuomadusi, ootusi ja isusid.
Ruth Reichl on kirjutanud mitu menuraamatut ja on olnud ajakirja Gourmet peatoimetaja, New York Timesi restoranikriitik ning Los Angeles Timesi toidurubriigi toimetaja ja restoranikriitik. Reichl elab koos abikaasa ja pojaga New Yorgis.

Küüslauk ja safiirid
Toidukriitiku salaelu
Ruth Reichl
Kirjastus Varrak
344 lk


TELLI RAAMAT SIIT!


Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool