Nädalamenüü 27. - 2. veebruar

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Toit pole praegusel ajal mitte ainult kõhutäiteks, vaid tõeliseks hingesoojendajaks. Kuum pajaroog turgutab, aurav leem on alati abiks külma ja haiguste vastu. Kõik, mis sisaldab ohtralt ingverit ja küüslauku, läheb nüüd tihedamini loosi. Kuigi lumi on kohev ja kutsuv ning päike paitab ninaotsa juba päris soojalt, kipuvad varbad ikka vahel külmetama. Seega kulub pärast suusatamist-kelgutamist kindlasti üks kuum vürtsine supp ära. Magusaisule anname järele lihtsalt maitsva õunakoogi või jõhvikapüreega. Mõnusaid hetki õues ja köögis, siis kestab kevadeni terve ja rõõmsana!
E: Vähe rasva: Penne köögiviljadega

T: Parim pala: Kana ingverikastmes

K: Paneb vere käima: Aasiapärane kana-nuudlisupp

N: Põnevalt krõmps: Mandlitega kalahautis

R: Tavatul moel: Sealihahautis õuna ja ingveriga

L: Hommik
Magus algus: Riisihelbepuder kondenspiimaga


Õhtu
Lisandeid polegi vaja: Kartuli-hakkliha vormiroog
Magustoiduks: Õuna-müslikook

P: Hommik
Kevadet oodates: Kerge munasalat

Õhtu
Klassikute koorekiht: Singi-koorepirukas ehk Quiche Lorraine

Magustoiduks: Jõhvikapüree mascarpone-vahuga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa