Nädalamenüü 17. - 23. veeebruar

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Eesti toidu põhiolemus - lihtne ja puhas maitse - on igati väärt kummardust. Enne pidupäeva räägitakse traditsioonidest palju ning Eesti köök pakub sel teemal palju häid ideid. Nii pakun sel nädalal välja roogi, mille ilu seisneb eelkõige heas tooraines. Maks ja keel, hakkliha ja sealiha, oad ja kruubid. Magusasõprade maitsemeeli hellitame mahlase kringli ning nostalgilise kohupiimavormi ja kisselliga.  
E: Vitamiinid-mineraalid: Maks peekoni ja õunaga

T: Koduselt mõnus: Hapukoorega üleküpsetatud lihapallid

K: Mugavusroog: Talvine oasupp

N: Pann kuumaks!: Mozzarella'ga täidetud kalkunifilee

R: Üdini kodune: Kruubipuder sealiha ja kartuliga

L: Hommik  
Mari siin ja mari seal: Kodujuustupannkoogid kuivatatud kirssidega

Õhtu
Ahjukuumalt parim: Veiseliha-kartulivorm

Magustoiduks: Pohla-martsipanipärg

P: Hommik
Vesi suus: Võileivaamps kilukreemiga

Õhtu
Ajatult hea: Veera kodune lihasült
Magustoiduks: Kohupiimavorm rosinakisselliga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa