Nädalamenüü 24. - 2. märts

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Rahvusromantilised meeleolud haaravad. Esmaspäevane vanakooli külmlaud katab lauda, mil teleka ees presidendi vastuvõttu vaatame. Seejärel jätkame veidi kergemal moel, sest kevadet ei saa enam põue peita. Kui vähegi sulab, on õhk rammusalt maalõhnane ning rohelised sinilillede lehed, mida metsa all siin-seal näha, viivad ka halli ilmaga mõtted kirkale päikesepaistele. Kerge minestrone, pasta lõhega või kalkunifilee olgu siis sel nädalal kevadetunde tõestuseks. "Igihaljas" bubert mustikakisselliga maitseb ka nüüd ütlematagi hästi.

E: Vana kombe kohaselt:
Veiselihasalat

Singirullid küüslaugu-juustutäidisega

Täidetud munad
 
T: Kevadet oodates: Lihtne minestrone

K: Kõik üheskoos: Liha-kartulipada tumeda õllega

N: Õhulised meeleolud: Tervislik pasta lõhe ja fenkoliga

R:  Täisväärtsulik kraam: Tatrasalat kanaga

L: Hommik  
Suurtele ja väikestele: Singileib punase pestoga

Õhtu
Veidi teisiti: Kalkunifilee viinamarjakastmes

Magustoiduks: Hapukoore-banaanikook

P: Hommik
Omamoodi: Omlett

Õhtu
Kogu pere meeleheaks: Singitäidisega pannkoogid

Magustoiduks: Bubert mustikakisselliga

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa