Nädalamenüü 3. - 9. märts

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Mitmekülgne toit annab elule jõu ja värvi. Lihtne kala- ja kanaroog, lihapallid, üks pasta - kõik koos ohtra köögi- ja puuvilja kasutamisega teeb toidud kergeks ning hoiab maitsemeeled virged. Kodused magustoidud panevad aga lausa nurruma. Neid lihtsalt peab perele aeg-ajalt tegema. Kasvõi vahepalaks nädalavahetusel, mil kõik on kodus ja aja mahavõtmine igatpidi kasuks tuleb. 
E: Silmarõõm: Soe paprika  ja tsitruse kanasalat

T: Araabia moodi: Pistaatsiapähklitega lihavardad

K: Köha kiusamiseks: Küüslaugupasta

N: Vürtse, rohkem vürtse!: Nuudlid veisefilee ja krevettidega

R: Soodne ja maitsev: Kanamaksakaste

L: Hommik
Kevadvärvides: Herne-maisipannkoogid

Õhtu
Perepidu: Lihapallivorm ürdisel tomatipõhjal

Magustoiduks: Õhulised ananassirõngad


P: Hommik

Küpsed maitsed: Eksootiline jogurtijook

Õhtu
Kõike on parajalt: Ahjukala koore ja pirniga

Magustoiduks: Ahjuõun vanillikreemiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa