Nädalamenüü 17. - 23. märts

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Köögivilju ei saa mistahes ajal kiitmata jätta, ent eriti kevadväsimuse vastu kuluvad värvilised toiduained kui kümnesse ära. Panni- ja pajaroad, supis ja isegi kalapallide saavad neist värskust ja mahlakust juurde. Nädalalõpus valmistame hommikuks ühe hoopis teistmoodi pitsa, mis meeldib nii suurtele kui väikestele. Ja kuna ananassid on praegu nii magusad ja mahlased, valmistame hunnitust tuustviljast nii kooki kui kompotti.
E: Veidi kergemalt: Hakklihapanniroog seente ja aedviljadega

T: Lemmik toidulaual: Kartuli-läätsesupp

K: Mahlane suutäis: Kana ja juustuga täidetud baklažaanilehvik
 
N: Ainult juustufriikidele: Kapsahautis sinihallitusjuustuga  

R: Anšoovise diskreetne võlu: Pikantsed kalapallid paprika ja anšoovisega

L: Hommik
Tühi kõht ajab maast lahti: Hommikune Hawaii pitsa

Õhtu
Talve äraajamise roog: Veiselihavorm tumeda õlle ja kartulitega
Magustoiduks: Kohupiima-ananassikook

P: Hommik
Sisemine päike: Kerge hommikusmuuti

Õhtu
Omamoodi: Juustu-sibulapirukas II
Magustoiduks: Ananassikompott kaneeliga

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa