Nädalamenüü 24. - 30. märts

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Vahemere kööki on lihtne nautida selle kerguse, aromaatsuse ja õndsate maitse poolest. Sel ajal, kui meid veel lumi aeg-ajalt kimbutab, katavad kreeklased, itaallased ja hispaanlased laua juba rohke rohelisega. Kuid  meiegi saame omale mõnusat menüüd ju lubada, kui läheduses puhmas potirohelist ja värske Parmesan. Magustoiduklassikud - tiramisu ja panna cotta - tunnevad end meie köökides niikunii nagu kodus. Elagu kevad!
E: Õrnad briisid: Vahemereline spagetisalat

T: Soovitame magusaid pikki paprikaid: Särtsuv paprikasupp

K: Sooja hõngu: Itaaliapärane kotletiroog

N: Palju variatsioone: Caesari salat upumunaga

R: Alati oodatud: Kreeka lihapallid

L : Hommik
Kevadiselt kerge: Läätsesalat suitsukalaga
 
Õhtu:
Püha roog: Osso bucco
Magustoiduks: Musta sõstra tiramisu

P: Hommik
Imelihtne: Kiired röstsaiad mandlilaastudega

Õhtu
Tõeline meelehea: Linnulihakerge lasanje õunaga
Magustoiduks: Basiiliku ja sidruniga panna cotta
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa