Nädalamenüü 31. - 6. aprill

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Kokkamine on mõnus ja loov tegevus, mis mõtted mujale viib ja tuju tõstab. Tavaliselt valmistame nädala sees kiiremaid ja lihtsamaid roogi, nädalavahetusel jälle uhkemaid. Aga kui on kehv ilm või halb tuju, võiks ka hoopis vastupidiselt tegutseda. Näiteks forellipärg või kevadrullid ei võtagi nii kaua aega, kuid maitsevad imehead. Ka Pakora'd on kui loodud enese poputamiseks ning valmivad kähku. Nädalavahetusel võib vahelduseks jälle mõne lihtsa pasta- või karriroa valmistada. Lihtsad ideed aitavad alati, kui ilm ilus ja linnulaul toast õue kutsub.

E: Hõrk ports: Salat pardiliha ja puuviljadega

T: Porgandist magusaks: Porgandi-hakklihakotletid

K: Ahvatlevalt krõbe: Sinepiga maitsestatud praetud lest

N: Pisut näputööd: Pakora'd ehk vürtsikad sibula-spinatipesad

R: Nädalalõpu alguseks: Forellipärg

L: Hommik
Meelitab kõiki: Üks väga hea puder

Õhtusöök
Rohklet rohelist: Strooganov ürdise pastaga

Magustoiduks
Esimene rabarber, mis sellest, et poest: Rabarberi-toorjuustuvaht

P: Hommik
Energialaks: Hommikused saiad munavõiga

Õhtusöök
Mitmete võimalustega: Koorene kalkunikarri

Magustoiduks: Inglise sidrunipuding

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa