Tatratoidud. Pilafist šokolaadi-
koogini

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Tatart peetakse tangude kuningannaks, toortatar on 21. sajandi ravimtaim. 
Tatrast saab kerge vaevaga valmistada putrusid, tervislikke salateid, hõrke gluteenivabu küpsetisi, smuutit ja paljut muud maitsvaks argiseks kõhutäiteks. Pähklimaitselise viljaga toortatar on kasulik kõigile, sõltumata vanusest ja tervislikust seisundist. Tatravalgud on hästi omastatavad ja viljas sisalduvad süsivesikud annavad toitudele mõnusa maitse. Sööme tatart ning oleme terved ja saledad!
Et lugeda tatra kasvatamisest, idandamisest ja roogades põnevalt kasutamise kohta, telli endale „100 rooga" sõsarsarja kuues raamat.

Tervisejook tatraga
Viira talu tatraleib
Argine tatrapada Merevaiguga


Tatratoidud. Pilafist šokolaadikoogini
84 lk
Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo
Ajakirjade Kirjastus


TELLI RAAMAT SIIT
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa