Küpsetised. Magusad ja mõnusad

Allikas: Kirjastus Tänapäev Autor: Siiri Kirikal
Sellest raamatust leiad üle 200 retsepti lihtsatest küpsistest uhkete tortide ja suus sulavate dessertideni. Soolast on ka! Need lihtsad või keerukamad, klassikalised või moodsamad, pidulikud või argisemad küpsetised on just need, millega oma lähedasi rõõmustada. 
Alati kui mõni hunnitu koogiretsept on suureks lemmikuks muutunud, ilmub ei tea kust ja ei tea millal taas välja uus soov või isu. Neil hetkil näitavad suured küpsetamiskogumikud oma parimat palet ning tükil ajal on hing jälle rahul. Uuest paksust raamatust leiad palju uurimist, eriti siis, kui siiani selline koguteos veel üldse puudub. Raamatu esiosas on põhilised keerulisemad tainaste retseptid samm-haaval lahti seletatud ning neile järgnevad pea enamiku klassikaliste küpsetiste retseptid. Palju on selliseid, mil on pikk ajalugu ette näidata. Näpud paneb sügelema struudlitaina ja Prantsuse lehttaina retept, millest croissant'e valmistada. Mandlilaastudest šokolaadipräänikud, Kugelhopf, Pariis-Brest, Parmesani-oliivikarask ning Bordeax' kohvikute hitt cannelé'd said kõik kleepsuga ära märgistatud. Rullbiskviidi tainas on omapärane, see valmib või ja piimaga, aga brüleekreemi küpsetamise temperatuuri ei ole ka siin raamatus kahjuks kirja saanud.
Kõik retseptid on varustatud väikese märkega raskusastme kohta.


Küpsetised. Magusad ja mõnusad
Rachael Lane
Kirjastus Tänapäev
420 lk
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa