Restoran Tigu avas hommikukohviku

Tallinna vanalinnas tegutsev restoran Tigu avas hommikukohviku, mis hakkab tegutsema teisipäevast laupäevani kella 8st 12ni. Pakutakse erinevaid saiu ja pirukaid ning erinevaid kuumi ja külmi jooke.
Menüüs on prantsuse klassikud - pikk sai baguette ning sarvesai croissant. Lisaks pakutakse baguette'ist valmistatud erinevate täidistega suuri võileibu, samuti erinevaid pirukaid ja saiakesi. Külastajad saavad nautida ka kooke, kohvi ja värsket mahla. Kõiki tooteid on võimalik ka kaasa osta nii koju kui kontorisse. Hommikukohvik tegutseb suve lõpuni.

Kohvik on suunatud kõigile, kes hommikusel ajal vanalinna satuvad - kohalikud elanikud, inimesed, kes vanalinnas töötavad, aga ka turistid. "Olen end mitu korda leidnud olukorrast, kus tahaks varahommikul vanalinnas süüa, ent enamus kohvikuid avatakse alles kell 10," kommenteeris hommikukohviku avamise põhjuseid restoran Tigu perenaine Kristel Randrüüt.

"Oleme tegutsenud juba üle 7 aasta ja inimesed on harjunud meid seostama Vahemeremaade ja eriti Prantsuse toidukultuuriga. Värskelt küpsetatud baguette'id ja croisssant'id on aga asjad, ilma milleta ükski prantslane oma hommikut ei alusta. Seega tundus hommikukohviku avamine igati loogiline samm," selgitas ta.

Restoran Tigu on 2006. aastal asutatud pererestoran. Tegevust alustati Kadriorus, ent 2013. aasta novembrist tegutseb restoran Tallinna vanalinnas aadressil Pikk tn 30. Restoran Tigu menüüs on peamiselt värsked mereannid ja kalad, ent pakutakse ka liharoogi. Tigu hommikukohvik on avatud T-L kell 8-12, a la carte mereannirestoran aga K-L kell 17-23.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa