Purpursed maasikapurjed

Allikas: Oma Maitse
Oleme ehk isegi juba harjunud, et maasikaaeg algab aprillikuus. Kuid need tõelised maasikad – päikesevõetud magusapõselised kodumaised marjad – on pärast pikka talve alati magusamalt mahlased kui kaugelt toodud.
Maasikasorbett

Maasikakirev salat brõnsaga

Aurutatud tuur tšillise maasikakastme ja spinatiga

Pardifilee veinise maasikakastmega

Maasika-kohupiimatarretisetort

Maasika-lehttainakook

Maasikad roosas veinitarretises

Panna cotta marineeritud maasikatega

Maasika-sabayon'i-kook



SUURED PUNASED MAASIKAD
• Maasikaid pakub peenar meie mail kolm nädalat.

• Suvel söö maasikaid igal hommikul. Tükelda marju hulka müslidele ja jogurtijookidele.

• Koor mahendab maasikate haput mekki.

• Maasikasaagi ülejääk kogu sügavkülmikusse.

• Maasikatest 90% on vesi.

• Maasikapüree kleepub vaid väheke, kuna mari sisaldab pektiini (kiudaine).

• 2 dl maasikaid katab inimese ühe päeva C-vitamiini vajaduse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa