Pane suvi purki!

Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kas pole tore midagi oma aia saadustest purki hoidistada? Juba mitmendat suve on minu suured lemmikud magusteravad tšatnid, mida tihti grillipeole minnes kodust kaasa haaran. Ja uskuge – need saavad alati kiirelt otsa!
Steriliseeri purke nii: lao puhtaks pestud purgid, põhi üleval, külma ahju restile. Pane ahju 140 kraadi juurde sooja ja kuumuta purke seni, kuni hoidis pliidil valmib (vähemalt 15–20 minutit). Keeda purgikaasi vees mõni minut ja hoia kaanetamiseni keevas vees


Tomati-suvikõrvitsatšatni
Tomati-seenesalat
Kilekotikurgid
Ploomitšatni Kreeka pähklitega
Tikritšatni
Põldmarjaliköör
Ploomimoos brändiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa