Õunatoidud salatitest magusani

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Toidutare.ee
Eesti on õunamaa, õunaaiad on olnud ajast aega meie talude uhkuseks. Kõige kasulikumad on vaieldamatult värsked õunad, kuid kodumaised viljad oma tasakaalustatud magusa ja hapu kooslusega on ka parimad ükskõik millise roa või hoidise valmistamiseks. 

Suve lõpu ja sügise alguse juurde kuulub ahjust immitsev hurmav õunakoogi lõhn ja köögist leviv magus õunamoosi hõng, kuid õun on ka sobiv lisand salatisse või liharooga, ketšupisse või tšatnisse. Kasutame oma väärtuslikku vilja võimalikult mitmekesiselt!

Ilmunud on „100 rooga” sõsarsarja üheksas raamat.

Õunatoidud. Salatist magusani
Lia Virkus ja Pille Enden

72 lk, pehmed kaaned

Hind poes: 8,95 €


Kinoa-õunasalat karrikastmega

Norrapärased kalvadoseõunad

Õunavõie
 

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa