Kanalasse koolitusele!

Allikas: Toidutare.ee
11. augustil toimub kohvikus Kanala Jaapani eluolu ja rahvuslikke kombeid tutvustav koolitus, mille käigus sushikokk Dagi Hamaya valmistab Jaapani toite. Dagi Hamaya on tegutsenud Eestis aastast 2004 ja on teadaolevalt vanim Jaapani päritolu sushikokk siinmail.

Ühiselt katsetatakse nii makide kui sushide valmistamist, mis osalejate poolt ka ära süüakse. Koolitusel osalejad omandavad oskused, kuidas valmistada norimakit kurgiga, norimakit kampioga, norimakit angerjaga, California rulli, sushit forelliga, sushit kammkarbiga, miso suppi ning sushitorti.

Erinevad toiduteemalised koolitused hakkavad toimuma kohvik Kanalas igal esmaspäeval. Juba 18. augustil on oodatud Aeda kõik kohvisõbrad, sest üheskoos õpitakse koduste vahenditega valmistama parimat kohvi. Info koolituste kohta jooksvalt Kultuurikatla kodulehel.

Toidulabori tegevused on mõeldud professionaalidele, harrastajatele ja teadusasutustele, kaasates erinevate projektide kaudu aktiivseid kaasamõtlejaid nagu disainerid, ettevõtjad, üliõpilased, talunikud, kokad, eksentrikud, seemnehoiustajad, biohäkkerid ja teadlased.

Sushi valmistamise koolitus toimub esmaspäeval, 11. augustil kell 19.00 kohvik Kanalas, Kultuurikatla Aias (Kalasadama 6). Osalustasu 20 €, milles sisaldub loeng Jaapani kultuuri teemal, sushi-show, jook, söök.

Registreerumiseks saada e-kiri toidulabor@kultuurikatel.ee
Kohtade arv on piiratud.

Illustreeriva tähendusega fotol on nigiri-sushi tuunikalaga.
Stilist: Triin Sander
Foto: Eigo Alvik

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa