Hotellis The Three Sisters esinevad kolm kokka!

18. septembril toimub luksusrestoranide ja -hotellide assotsiatsiooni Relais & Châteaux, kuhu kuulub ka The Three Sisters, 60-aastase sünnipäeva puhul restoranis Bordoo unikaalne õhtusöök teistest assotsiatsiooni kuuluvatest tuntud restoranidest kutsutud peakokkade eestvedamisel.
Bordoo restorani peakokk Konstantin Roslov võtab oma köögis vastu peakokad George Iakovidise Kreekast (Kirini Suites & SPA) ja Maris Asticsi Lätist (Dome Hotel & SPA), et üheskoos valmistada kõige hõrgumaid roogasid oma repertuaarist.

Õhtusöögi külalistele pakutakse viit kõrgköögi originaalrooga, mille kokad on loonud just selleks puhuks. Osalustasu 125 eurot inimese kohta sisaldab ka veine, mis sobivad kokku iga konkreetse roaga. Veinid on õhtusöögile valinud  Eesti üks parimatest sommeljeedest Kristjan Markii.

Laudade broneerimine telefonil +372 630 6300 või meiliaadressil bordoo@threesistershotel.com.

Relais & Châteaux ajalugu sai alguse 1941. aastal, kui Music Hall'i artistide paar, Marcel ja Nelly Tilloy, said enda valdusesse hotell-restorani la Cardinale Rhône'i paremkaldal Ardèche'is. 1952. aastal tegid nad ühinemisettepaneku oma seitsmele sõbrale, kellele kuulusid kindlushotellid ja restoranid, et toetuda oma tööd edaspidi niisugustele ühistele väärtustele nagu kõrge kvaliteet, püüe täiuse poole, kirglik armastus gastronoomia vastu ja elukunsti eriline mõistmine. 1954. aastal lõid nad ühenduse, millest hiljem sai maailma kõige prestiižsem hotellipidajate assotsiatsioon Relais & Châteaux. Alguses ühendas see kõigest kaheksat ettevõtet, mis paiknesid Pariisist Nice'ini. Praegu ühendab Relais & Châteaux umbes 500 liiget kogu maailmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa