Sibulamaania

Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Kui peaks nimetama köögis enim kasutust leidva toiduaine, siis oleks suur võimalus võitjaks tulla sibulal. Suur osa retsepte algab ju sellega, et “koori ja haki sibul”.
Sibul on üks universaalsemaid köögivilju, olles leidnud koha nii lihatoitudes, pastaroogades, juurviljahautistes, kalatoitudes kui ka suppides. Ideid ja inspiratsiooni teistlaadsete ja hästi sibularohkete toitude tegemiseks jagub õnneks ohtralt. Võib-olla on seni veidi alakasutatud roheline sibul – kindlasti on ka selle jaoks oluliselt rohkem võimalusi kui lihtsalt maitserohelise roll. Seega laske sibul kööki ja katsetage erinevaid sibulatoite.

Rohelise sibula pannkoogid ingverikastmega
 
Vana hea sibulaklops

Rohelise sibula püreesupp

Marineeritud sibulad

Parmesaniga täidetud sibulad prosciutto-raamistuses
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa