Nostalgia on tagasi

Nostalgiline lehmakomm, pehme karamell ja kodune iiris. Kui mõni neist karamellilistest äratab laisklevad maitsemeeled, siis nüüd on lettidel veel midagi, mis leevendab maiustajate salamaitsmisisu ning muudab elu mõnusamaks.
Tegu on naturaalse ja puhtast piimast eestimaise tootega. Mõnus kreemja konsistentsiga keedetud kondenspiim sobib hommikul saiale või pannkoogile, lõunaajal otse topsist limpsimiseks ning õhtul eestlastele tuntud Kass Arturi koogi katteks või siis hoopis jäätisesse karamellitriipudeks. Pole vaja tundideviisi kodus kondenspiima keeta kui saab ka lihtsamalt. Tegu on meie oma Eesti dulche de leche'ga!

JAANI keedetud kondenspiim - maitseb nagu kodus tehtud!


MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa