Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Kui šokolaadist saab kreem

Nädalalood

Kui šokolaadist saab kreem

Eva Pärtel Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Eva Pärtel
Šokolaad on üks käepärasemaid toiduaineid, millest saad valmistada luksuslikke kreeme, võõpasid ja kastmeid.
Soovitusi ja nippe:
Kasuta spetsiaalselt küpsetusšokolaadi või kuvertüüri. Paljud nn tavašokolaadid ei pruugi korralikult sulada.

Tumeda šokolaadi asemel võid kasutada ka valget šokolaadi.

Šokolaadikattele võid teha ka lihtsa mustri – tõmba veel vedelapoolsemale kattele kahvliga lainelised jooned sisse.

Šokolaadikreemile võid kaunistuseks raputada hakitud šokolaadi, kakaopulbrit, beseetükikesi või marju, röstitud mandleid, marmelaaditükke jne.


Lihtne šokolaadimääre (1)

Trühvlikate (2)

Lihtne šokolaadikaste (3)

Siidine šokolaadikreem (4)


KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes