Kui šokolaadist saab kreem

Allikas: Toidutare.ee Autor: Eva Pärtel
Šokolaad on üks käepärasemaid toiduaineid, millest saad valmistada luksuslikke kreeme, võõpasid ja kastmeid.
Soovitusi ja nippe:
Kasuta spetsiaalselt küpsetusšokolaadi või kuvertüüri. Paljud nn tavašokolaadid ei pruugi korralikult sulada.

Tumeda šokolaadi asemel võid kasutada ka valget šokolaadi.

Šokolaadikattele võid teha ka lihtsa mustri – tõmba veel vedelapoolsemale kattele kahvliga lainelised jooned sisse.

Šokolaadikreemile võid kaunistuseks raputada hakitud šokolaadi, kakaopulbrit, beseetükikesi või marju, röstitud mandleid, marmelaaditükke jne.


Lihtne šokolaadimääre (1)

Trühvlikate (2)

Lihtne šokolaadikaste (3)

Siidine šokolaadikreem (4)


MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa