Lõhe ja forell

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Lõhe ja forelli menu meie köögis on viimastel aastatel plahvatuslikult kasvanud. Kui varem oli punane kala laual vaid eriti suurel pidupäeval, siis nüüd on lõhe ja forell kõige ostetumad kalad Eestis. 
Eestlane kasutab värsket lõhet-forelli kõige enam kiirsoolamiseks ja ahjus küpsetamiseks. Sellest lähtuvalt on ka raamatus pööratud rohkem tähelepanu just erinevatele kiirsoolamisõpetustele ja ahjukalaretseptidele. Lisaks sellele valmistate raamatu enam kui 50 retsepti järgi ka suupisteid, salateid, suppe ja pirukaid.
Raamatul on kaks nägu: üks, mis katab põhiretseptide ja -õpetuste osa, teine on aga inspiratsiooniallikaks uusi ideid otsivatele kodukokkadele. Nende retseptide järgi valmistate nii kiire koduse eine kui ka nõudlikuma ja atraktiivsema peoroa.

Lõhe-kedegree
Portsjonpirukad kreemja lõhe-porrutäidisega
Tom kha lõhega


Lõhe ja forell. Kuninglikud kalad meie köögis
Lia Virkus, Tiina Lebane
132 lk, kõvad kaaned
Hind poes: 16 €
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa