2014. aastal ilmunud retseptid

Allikas: Oma Maitse
Ajakirjas 2014. aastal ilmunud retseptid.
SUPID
Arbuusipüreesupp värskete marjadega juuli, lk 55
Baklažaanisupp harissa ja kikerhernestega september, lk 49
Kahe herne supp suitsuliha ja lavaširäitsakatega aprill, lk 65
Kalapuljong mai, lk 98
Kana-porrusupp musta ploomiga november, lk 75
Karamelline sibulasupp grillitud juustulaastudega november, lk 77
Keedupeedist ahjuborš tainakatte all november, lk 76
Kergelt vürtsikas avokaado-kurgikreemsupp juuli, lk 53
Kesksuvine aedvilja-lõhesupp juuni, lk 50
Kiisasupp karulauguga mai, lk 98
Kinoaga kalasupp “Kerge elu” juuli, lk 43
Kreemine tomatisupp november, lk 34
Kreemjas hernesupp maisi ja salveiga oktoober, lk 81
Kõrgahuse-lepäseenesupp puravikupuljongi, selleri, porkna, Hiina kapsa, paprika ja tüümianiga aprill, lk 61
Kõrvitsa, kookose ja maapähkliga püreesupp detsember, lk 59
Köögiviljasupp soolatud pardilihaga märts, lk 67
Külm kurgisupp rediste, avokaadokreemi ja kuningkrabiga juuni, lk 78
Leeskputke- ehk talisellerisupp juuli, lk 9
Miso-supp jaanuar, lk 47
Peterburi rassolnik jaanuar, lk 79
Porgandi-apelsinisupp veebruar, lk 82
Provence’i muskaatkõrvitsasupp oktoober, lk 30
Puljongi keetmine november, lk 74
Puravikusupp veebruar, lk 8
Purpurne supp peedi, seente ja mustade läätsedega september, lk 63
Rammus guljašš-supp november, lk 77
Roheline rassolnik jaanuar, lk 79
Roheline supp jaanuar, lk 69
Seene-nuudlisupp jaanuar, lk 60
Supp lihapallide, pak choi ja soba-nuudlitega september, lk 20
Suvikõrvitsa-kitsejuustu-kreemsupp juuli, lk 55
Tomatitoorsupp aprill, lk 26
Tšillipipra-paprikakreemsupp juuli, lk 54
Vietnami kanasupp riisinuudlitega ehk pho'ga jaanuar, lk 54
Värvikas seeneseljanka oktoober, lk 87

LINNULIHAROAD
Aeglaselt küpsetatud pardikoivad kartulikreemi ja röstköögiviljadega juuli, lk 47
Ahjuhani sibulõuntega november, lk 82
Delikatess-salat kanasüdametest aprill, lk 83
Gong Bao ehk kana maapähklitega jaanuar, lk 56
Grillitud kanatiivad laimiga juuli, lk 49
Hapukapsaste ja mustade ploomidega täidetud jõuluhani detsember, lk 72
India kanakarri ehk murgh kari jaanuar, lk 53
Indoneesia kanahakklihaga grillvardad ehk sate lilit jaanuar, lk 59
Jaanalinnuböff jaanuar, lk 36
Jaapanipärane mooritud kana aprill, lk 49
Jõhvikaglasuuriga kana, pastinaagid ja purpurne salat sepikul november, lk 55
Kana bambusevõrsete ja maapähklitega detsember, lk 40
Kana seentega aprill, lk 49
Kanafileeburger mai, lk 29
Kanakebabid kõrvitsadipiga aprill, lk 51
Kanasalat kookoskoorekastmes märts, lk 71
Kodune kanakarri juuni, lk 53
Krõbekana mee, tšilli ja vanilliga november, lk 11
Luksuslik kanamaksapasteet à la vale foie gras märts, lk 34
Maasikasalat ramen-nuudlite ja mandlitega juuni, lk 26
Pasta kana ja salaja taldrikule hiilinud brokoliga september, lk 78
Pika küpsetusega jaanalinnurostbiif juuli, lk 84
Põldpüü neljale oktoober, lk 74
Röstitud pardifileed ahjuporgandite ja noorte kartulitega juuni, lk 79
Sidruni ja punega kanaroog jaanuar, lk 27
Tai roheline kanakarri juuni, lk 36
Vale Caesari salat juuni, lk 49
Õuna-pardimaksapirukad aprill, lk 83
Yakitori-kanavardad jaanuar, lk 48

KALA- ja MEREANNIROAD
Ahjulõhe spinatiga aprill, lk 19
Aurutatud kala vietnamipäraselt juuli, lk 57
Aurutatud sinimerikarbid juuli, lk 59
Bulguripilaff kalaga september, lk 50
Grillitud tiigerkrevetid ja kaheksajalad mai, lk 87
Hiinapärane aurutatud kala detsember, lk 40
Huntahvenad sidruni ja kappariga märts, lk 87
Iivari soolasiig veebruar, lk 80
Imelihtne ja maitsev tatra-tuunikalasalat mai, lk 45
Kaalikakiusatus veebruar, lk 55
Kalakotletid mai, lk 100
Kalasült Läänemere lutsust veebruar, lk 62
Kammkarbid lillkapsapüree, salati ja õunakrõpsuga juuli, lk 30
Konjakiga soolatud siig mee-sinepikastmega veebruar, lk 86
Kreveti-kõrvitsasalat jaanuar, lk 64
Krevettide ja kurgi-toorjuustukreemiga võileivatort juuli, lk 75
Küpsetuspaberis meriforell ja kartuli-maapirnigratään kadakamarjadega jaanuar, lk 74
Lepasuitsulõhe apelsini-avokaadosalatiga detsember, lk 34
Lihtne tuunikalasalat aprill, lk 18
Lõhefileeburger mai, lk 29
Lõhe-sashimi jaanuar, lk 47
Makrellisalat oktoober, lk 76
Melassileib ja ciabatta tursamaksasalati, soolasiia, siiamarja, suitsuräimemäärde ja tilliõlikreemiga september, lk 40
Meritindid aprill, lk 66
Merluus hautatud paprikaga september, lk 28
Munadepüha pannkoogid kalamarja, hapukoore, punase sibula ja keedumunaga aprill, lk 41
Näkileivad munavõiga aprill, lk 42
Orata all'acqua pazza juuli, lk 19
Pak choi riisinuudlite ja krevettidega september, lk 21
Peedipliinid Smetana ja kalamarjaga märts, lk 66
Plangukala mai, lk 99
Praetud tursakeeled märts, lk 13
Räim tomatis veebruar, lk 57
Räimevorm veebruar, lk 56
Sibula-apelsinipadjal ahvenafilee juuni, lk 51
Sinepilõhe ja küpsetatud köögiviljad mädarõikakastmega jaanuar, lk 28
Sinimerikarbi-linguine veini-koorekastmes juuli, lk 31
Skumbriavõileib fenkolisalatiga jaanuar, lk 28
Soolasiiatartar veebruar, lk 87
Starter tuunikalast november, lk 69
Suitsuforelli-mädarõikamääre märts, lk 43
Suitsukalamääre veebruar, lk 31
Suitsulõhesalat kartuli ja vutimunadega märts, lk 73
Sütel röstitud räim lõkkekartuli ja ürdikreemiga juuli, lk 47
Tatrapuder suitsukala ja tomatiga veebruar, lk 81
Tursakotletid veebruar, lk 80
Tursk läätsesalatiga veebruar, lk 18
Tuunikala salatipadjal à la Alter Ego jaanuar, lk 36
Täidetud kuklid aprill, lk 46
Vaagnatäis juunit juuni, lk 59
Ürdi-mädarõika-ahjuforell juuli, lk 96

UHKED LIHAROAD ja MUUD LIHA SISALDAVAD TOIDUD
Aasiapärased spagetid veiseliha ja munaga september, lk 77
Aeglaselt haudunud seakael jaanuar, lk 27
Ahjuribid veebruar, lk 61
Ahjuvasikas seedripähklikasukas. Safraniriis aprikoosidega. Salat vinegretiga. Koriandriõli aprill, lk 61
Andrease ahjusiga veebruar, lk 47
Arturi plov mai, lk 37
Aurutatud Hiina pelmeenid ehk jiaozi juuli, lk 58
Bruschetta'd tomati, maksapasteedi ja pepperoni-pestoga mai, lk 87
Chateaubriand veinikastme ning aurutatud maapirni ja brokoliga märts, lk 60
Chili con carne november, lk 51
Frikadelli-mozzarella-vorm veebruar, lk 54
Glasuuritud ribid november, lk 35
Grillitud fenkoli ja kiirelt kärtsutatud veiseliha võileivad juuni, lk 60
Grillitud seafilee maasikakastmega juuni, lk 25
Haggis märts, lk 82
Hispaania tomatisalat juuli, lk 17
Joonase lammas mai, lk 48
Jänesemaksapasteet kuivatatud puuvilja südamega aprill, lk 80
Kalkunihakklihast pajaroog tortiljadega september, lk 51
Kanafileerullid peekoni ja juustuga juuli, lk 69
Kartulipesad september, lk 69
Kartuli-seenepätsid september, lk 71
Kartulivorm peekonipakendis september, lk 71
Keele-jalasült aprill, lk 80
Klassikaline jõulusült mädarõikakreemiga detsember, lk 22
Klassikaline veiselihaburger mai, lk 29
Kukeseene-peekonipirukad juuni, lk 64
Köögiviljahautis veiselihaga september, lk 46
Küpsetatud munad singi ja spinatiga aprill, lk 38
Küpsetatud vasikakoot november, lk 68
Küülik kirsimaitselises õlles märts, lk 34
Küülikupada kruupide ja varsselleriga november, lk 39
Küüslaugune kikerherne-peekonisalat märts, lk 71
Lambakarree pestomarinaadis mai, lk 70
Lamba-keftiko, september, lk 26
Lambamaks viinamarjade ja brõnsaga märts, lk 20
Lambamaksaterriin detsember, lk 20
Lihapallid juuni, lk 66
Lihaveisetartar juuni, lk 84
Loomasabahautis Itaalia moodi aprill, lk 84
Maksaburger mai, lk 30
Munarull musta leivaga juuni, lk 65
Mündi ja meega maitsestatud lambakarree detsember, lk 25
Nõgeserisoto mai, lk 23
Okonomiyaki ehk Jaapani pannkook jaanuar, lk 48
Pannituli, sõstrapuna ja tallemaks juuli, lk 61
Pannitäis rooskapsast jaanuar, lk 71
Peediroosa pikkpoiss koriandrikrõmpsuga märts, lk 23
Pikalt haudunud seakülg Aasia vürtsidega november, lk 25
Pikalt küpsenud lambaliha kleepuva granaatõunaglasuuriga veebruar, lk 40
Pikantne küülikuliharull november, lk 38
Pipraliha hirvefileest november, lk 20
Pitsa juuni, lk 47
Pruunid täidetud šampinjonid ning röstitud redised mai, lk 83
Punakuubedes verivorstilootsikud feta ja seemnetega detsember, lk 49
Põdraliharullid kukeseenekreemiga ja ahjupeedisalat pohlakastmega november, lk 84
Rasmuse Beef Wellington november, lk 48
Rebitud sealiha burger coleslaw’ salati ja jalapeño’dega november, lk 24
Rebitud siga põldmarjade kütkes ja pita sees varjul september, lk 64
Riisi ja seentega kundjumid hapukoore-seenekastmes september, lk 13
Roherohelised küüliku-kapsarullid aprill, lk 89
Rootsi lihapallid jõhvikatega märts, lk 46
Sea küljerulaad fenkoli ja ürtidega november, lk 21
Seafileeburger mai, lk 31
Seafileemedaljonid peekoni ja salveiga juuli, lk 68
Singi-juustu-muna-grillsaiapesad veebruar, lk 89
Soe värske kartuli ja peekoni salat juuni, lk 52
Sumahhine lambapita fetaga september, lk 28
Suvikõrvitsa-carbonara juuni, lk 49
Teokarbipastasalat rooskapsa ja krõbeda salaamiga märts, lk 74
Toad-in-the-hole juurikate ja peekoniga veebruar, lk 53
Tüümianiaurune potipirukas november, lk 40
Umbrohuomlett mai, lk 22
Veinised veisepõsed aprill, lk 84
Veiseliha tillikastmes jaanuar, lk 21
Veiselihahautis ingveriga detsember, lk 40
Veiselihasalat wakame ja klaasnuudlitega september, lk 41
Veise-naadi-nõgesekotletid “Peitus” juuli, lk 44
Veisepõse-confit ja karamellised köögiviljad november, lk 24
Veiseribid magusvürtsises marinaadis november, lk 23
Vintis küülik oktoober, lk 32
Vitello tonnato ehk vasikaliha tuunikastmes veebruar, lk 30
Vokiroog pak choi, brokoli ja veiselihaga september, lk 22
Võiküülik november, lk 41
Õllene härjasabahautis november, lk 22
Ürdi-küüslaugumarinaadis seafilee veebruar, lk 61

TAIMETOIDUD JA LISANDID, HOIDISED
Ahjupaprikakastmes pasta kikerhernestega veebruar, lk 50
Aromaatsed India pähklid tšilliga november, lk 69
Aurutatud köögiviljad juuli, lk 58
Avokaadosalat tomati ja röstitud toortatraga oktoober, lk 79
Baba ganoush märts, lk 58
Bruschetta-kate purustatud tomatitest juuli, lk 17
Caponata veebruar, lk 49
Chamberlaini salat Eesti moodi november, lk 48
Chia-seemnete ja kaerahelvestega külm puder oktoober, lk 70
Fenkoli, apelsini ja röstitud sarapuupähkli salat oktoober, lk 78
Fooliumis küpsetatud kartulid ja peedid veebruar, lk 61
Gluteenivaba nuudliroog jaanuar, lk 81
Guacamole märts, lk 58
Helgi munakaste oktoober, lk 55
Hurmaasalsa september, lk 86
Ingverimekilised pirnid august, lk 22
Juurselleri-munapasta idandatud mungubade ja nisuga märts, lk 21
Juustu-paprikavõie september, lk 87
Juustu-spinati-penne veebruar, lk 54
Jõhvika-klementiiniželee august, lk 21
Jõhvikavõie detsember, lk 21
Järeletehtud merevetikas september, lk 19
Kantaluupmeloni-viigimarjasalat september, lk 59
Kapsapesto september, lk 86
Kartuli-gnocchi tomatikastmes september, lk 72
Kerge lasanje suvikõrvitsaplaatidest jaanuar, lk 81
Kevadine salat mai, lk 99
Kikerherne-porgandisalat veebruar, lk 18
Kikerherne-sibulakarri rohelise tatraga aprill, lk 27
Kilekotikurk juuni, lk 67
Kinoa-sushi aprill, lk 18
Klopitud küüslaugukartulid september, lk 35
Kokteilsalat sellerist ja mandariinidest märts, lk 88
Koodikõrvane salatitaldrik november, lk 71
Kookosemaitseline läätsepada jaanuar, lk 21
Koorene pasta röstitud tomatite ja viinamarjadega september, lk 77
Koorene tatar spargli ja kukeseentega september, lk 45
Krõbe tomativorm juuli, lk 20
Krõbedad ahjukartulid sibulavarrepuistega november, lk 35
Kuldne kuskuss aprikooside ja krõbeda sibulaga veebruar, lk 38
Kuskussisalat jaanuar, lk 9
Kõrvitsavorm detsember, lk 71
Köögivilja-riisivorm veebruar, lk 52
Külm marjane hommikupuder juuli, lk 66
Lehterkukeseenepasteet oktoober, lk 59
Lehtkapsas porgandite ja porruga oktoober, lk 82
Lehtkapsasalat chia-kastmega juuni, lk 74
Lihtne spargel mai, lk 70
Lillepotis serveeritud aiasalat juuni, lk 84
Lillkapsakarri seentega juuni, lk 74
Maasika-gazpacho juuni, lk 75
Maasikaäädikas ja salat juuni, lk 25
Mandlivõie jaanuar, lk 31
Marguse ahju-ciabattaʼd ehk Marcette veebruar, lk 47
Marineeritud peedid august, lk 23
Marineeritud redis juuni, lk 67
Muskaatkõrvitsahummus harissaga veebruar, lk 36
Musta leiva suupisted peedikreemiga detsember, lk 57
Musta oa kotletid, redisesalat ja oliivipestoga üleküpsetatud ciabatta mai, lk 81
Mõnus lõunasalat juuli, lk 84
Mündine porgandi-pistaatsia-fetsalat veebruar, lk 38
Naadipesto mai, lk 21
Nelja ampsu kettad aprill, lk 41
Nelja juustuga küpsetatud köögiviljagratään veebruar, lk 31
Nõgesemajonees mai, lk 19
Nõgesetoorpasta mai, lk 22
Omlett kahele märts, lk 58
Paneeritud juurseller detsember, lk 58
Peedi ja sinihallitusjuustuga suupisted detsember, lk 9
Peedifalafelid september, lk 49
Peedi-kitsejuustupasta veebruar, lk 66
Piatti di patato märts, lk 50
Pihlakamoos oktoober, lk 61
Pihlakasinep oktoober, lk 60
Poolkuivatatud tomatid august, lk 25
Praetud kõrvitsaõied mai, lk 88
Praetud rukkileib avokaado ja munaga oktoober, lk 70
Punasibula-tomatisalsa mai, lk 70
Puraviku-carpaccio oktoober, lk 86
Purki pandud ratatouille august, lk 26
Põldmarjase südamega juustusaiade tango september, lk 65
Päikseline mango-laimikaste detsember, lk 29
Risotopallid september, lk 26
Rohelised sidrunioad märts, lk 86
Rosina-pähklikaste šerriga detsember, lk 29
Röstitud köögiviljad kuskussi ja grillitud juustuga märts, lk 72
Röstitud küüslaugu või veebruar, lk 61
Röstitud lillkapsas seene-trühvlikreemiga september, lk 41
Salat “Filmivõttelt näpatud” juuli, lk 44
Salat heinamaalt ja põllu äärest juuli, lk 67
Salat murakate ja Lapi juustuga detsember, lk 70
Salatitopsid peedi ja õunaga märts, lk 43
Salmorejo juuli, lk 53
Salsa verde märts, lk 58
Seesamine nuudlisalat jaanuar, lk 48
Shakshuka oktoober, lk 40
Shiitake-seened saiaviilul juuni, lk 46
Sidrunikartulid märts, lk 86
Siidine wasabi-kaste detsember, lk 28
Sinepikaste kaerakoorega detsember, lk 58
Spagetid värske tomatikastmega juuli, lk 18
Suitsuporteriga kartuli-hapukapsavorm detsember, lk 58
Suvised köögiviljarullid juuli, lk 97
Tomati-confit august, lk 24
Tšilline seenesalsa september, lk 87
Tšillised kevadrullid märts, lk 33
Vanilline karusmarjamoos august, lk 16
Viigimarjade ja fenkoliga saiapäts vana hollandlase ja sibulamoosiga detsember, lk 50
Viinamarja-rosmariiniželee august, lk 18
Virsiku-vaarikamoos august, lk 19
Vokitud roheline salat India pähklitega september, lk 46
Võilillekappari, värske kartuli ja avokaado salat juuni, lk 20
Võilillemajonees juuni, lk 21
Võilille-rukolapesto juuni, lk 21
Võilillesiirup juuni, lk 22
Võimalikult värviline kinoa oktoober, lk 33
Värsked ja värvilised kevadrullid aprill, lk 89
Vürtsikas kõrvitsa-õunatšatni august, lk 28
Õuna ja Kreeka pähkli tšatni august, lk 20
Äkiline nuoc cham detsember, lk 29

SOOLASED KÜPSETISED
Aare pide november, lk 50
Cheddar scones with pickled celery and grilled figs ehk Cheddari-skoonid marineeritud selleri ja grillitud viigimarjaga märts, lk 78
Easy cheesy rarebits ehk juustuampsud märts, lk 78
Emil-Joosepi pitsa november, lk 49
English Cheddar cauliflower cheese tarts ehk Cheddari-lillkapsakorvike märts, lk 78
Eriti tervislik seemneleib oktoober, lk 25
Feta-spinatipirukas mai, lk 42
Jakobsoni piirakas september, lk 9
Kartuli-muretainapõhjal sibula-toorjuustupirukas juuli, lk 75
Kevadine vitamiinipirukas mai, lk 9
Kihnu leib ehk rukki-kartuli-peenleib detsember, lk 61
Kohev seenepirukas oktoober, lk 88
Krõbedate nõgestega suupistesaiad mai, lk 19
Kukkel Vahemere stiilis jaanuar, lk 20
Leivapirukas suitsukalaga juuli, lk 85
Lõuna-Ameerika pirukad empañada'd mai, lk 51
Maltsapirukad mai, lk 22
Minipitsad lillkapsapõhjal jaanuar, lk 82
Pannileib veebruar, lk 10
Paprikapuna ja läätsetäppidega kanapirukad veebruar, lk 51
Peedi-kitsejuustupirukas karamellistatud sibulaga detsember, lk 30
Peedipirukad jaanuar, lk 74
Porgandipirukas märts, lk 9
Quiche Lorraine värskest kartulist september, lk 52
Rukkijahust ja kartulist muretainapõhjal juustu-köögiviljapirukas oktoober, lk 21
Rukkileib veebruar, lk 75
Seemneleib oktoober, lk 20
Sibulapirukas detsember, lk 60
Tuuletaskurõngas punase kalamarja ja krevettidega veebruar, lk 88
Vanilliste moorputkede pitsa märts, lk 22
Väikesed seenepirukad märts, lk 45

KOOGID, TORDID JA DESSERDID
Ananassi-kirsi-tagurpidikook aprill, lk 71
Apelsinid omas mahlas märts, lk 89
Apelsiniduo aprill, lk 73
Aprikoosi-ingverikook august, lk 56
Aprikoosi-muretainakook august, lk 61
Astelpajukook november, lk 85
Basboussa oktoober, lk 40
Beseetupsudega nektariini-aprikoosikook august, lk 58
Brüleekoogikesed august, lk 81
Caipirinha-tarretis ainult täiskasvanutele juuli, lk 73
Cajeta veebruar, lk 66
Datlibiskviit kuuma kastmega august, lk 87
Datlirullid jaanuar, lk 85
Ferrero-šokolaadimuffinid märts, lk 10
Glasuur detsember, lk 88
Gluteenivaba piparkoogitainas detsember, lk 89
Gluteenivabad müsliruudud oktoober, lk 68
Gluteenivabad vegan-kaerahelbeküpsised aprill, lk 27
Goji-trühvlid aprill, lk 20
Greibi-mooni-seemnekeeks jaanuar, lk 86
Hommikusöögimuffinid august, lk 78
Hurmaakorvikesed august, lk 64
Hurmavalt hea šokolaadikook detsember, lk 79
Iirisekastmes õunakook november, lk 37
India chai jäätis juuni, lk 12
Ingveriruudud jaanuar, lk 85
Jaapanipärane rohelise tee jäätis juuni, lk 12
Jaffa apelsinikook august, lk 82
Jasmiinijäätis juuni, lk 12
Joovastavad minikoogid klementiini- ja jõhvikasiirupiga detsember, lk 81
Juustukoogipurgid juuni, lk 33
Juustukook küpsetatud ploomidega august, lk 46
Jõhvikakisselli kastetud ricotta-pontšikud november, lk 57
Jõhvikatäpiline blondie november, lk 57
Jäätis šokolaadikausis november, lk 89
Kaeraküpsised jõhvikate ja kõrvitsaseemnetega oktoober, lk 21
Karamellistatud piprane ananass november, lk 71
Karamellkommid detsember, lk 77
Karamellpähklikook august, lk 88
Kartuliroos lehttaina ja kanamaksaga september, lk 73
Karusmarjajäätis august, lk 39
Karusmarja-mandlikoogikesed august, lk 37
Karusmarjakrõbedik august, lk 38
Katalaanlaste püha Joosepi kreem märts, lk 90
Kihiline magustoit oktoober 90
Kihiline purgikook mustikate ja müsliga oktoober 93
Kiire kihiline juustukook juuli, lk 80
Klassikalised piparkoogid detsember, lk 86
Kodukootud müsli juuni, lk 68
Kodune “Lumemarja” jäätis juuni, lk 9
Kodune õunakook veebruar, lk 83
Kogelmogeli-keedukreem juuni, lk 68
Kohupiima-maasikajäätis juuni, lk 12
Kookose-kakaotrühvlid aprill, lk 19
Kookose-kõrvitsapannkoogid oktoober, lk 69
Kookostrühvlid oktoober, lk 50
Kreekapärane seesamiseemne-meemaius pasteli jaanuar, lk 11
Kuumad “banaanirüütlid” august, lk 70
Kuuseke, kuuseke, ära end näita! detsember, lk 14
Käokõrvajää jaanuar, lk 71
Külm riisipuding pohlamoosiga jaanuar, lk 21
Külm vaarika-juustukook juuli, lk 79
Külmutatud banaanijogurt august, lk 71
Külmutatud toorjuustukook juuli, lk 79
Küpsetatud ricotta viigimarjade, ürtide ja prosciutto’ga september, lk 60
Küpsise-kirsijäätis juuni, lk 12
Küpsisetordiampsud veebruar, lk 9
Laimi-ingveriruudud august, lk 74
Lavendlijäätis juuni, lk 9
Levi-Daneli banaanimagustoit ehk crème au Leif veebruar, lk 47
Lihtne rabarberijäätis juuni, lk 12
Lihtsa suhkrukaramelliga pähklid jaanuar, lk 11
Lumepallisupp “Nostalgia” juuli, lk 44
Läätsemuffinid oktoober, lk 50
Maailma lihtsaim kaste august, lk 69
Maapähkliruudud karamelli ja tumeda šokolaadiga detsember, lk 76
Maapähklivõi ruudud šokolaadiga oktoober, lk 91
Maasika-bruschetta juuni, lk 31
Maasikad laimi-piprasiirupis juuni, lk 32
Maasikakompott rabarberi ja ingveriga juuni, lk 27
Maasikamagustoit apelsinilikööri ja vahukoorega juuni, lk 28
Maasika-mooniseemnekook juuni, lk 30
Maasikapirukas ehk maasika-tart koos vedela vanillikastmega juuli, lk 32
Maasikarullid valge šokolaadiga juuni, lk 27
Maasikatort juuni, lk 80
Mandariini-mandlikook detsember lk 27
Mandlijahuga šokolaadikook oktoober, lk 26
Mandliküpsised juuli, lk 51
Mango-granadillitarretis kookosevahuga detsember, lk 80
Mango-vaarikakiusatus aprill, lk 74
Mannavorm maapirni, rummiste rosinate ja sidruniga aprill, lk 67
Mannavorm veebruar, lk 26
Maracuja august, lk 66
Marja-beseekook august, lk 44
Moonirullid maasikate ja vahukoorega juuli, lk 86
Mooniseemnetega keerukook august, lk 83
Munadepühakook aprill, lk 9
Murelikorp valge šokolaadiga juuni, lk 61
Mustikakeerdudega juustukook august, lk 42
Mustika-soolakringliküpsised august, lk 43
Mõrušokolaaditrühvlid aprill, lk 20
Pastinaagipilaff jaanuar, lk 30
Peedibiskviit kitsejuustukreemi, röstitud kõrvitsaseemnete ja granaatõuntega detsember, lk 50
Peedi-brownie’d august, lk 79
Petipiima ja rukkileiva panna cotta mustikakastmega jaanuar, lk 76
Piparkoogimaja detsember, lk 92
Piparmündine võiküpsis aprill, lk 69
Ploomikook kaerahelveste ja kardemoniga oktoober, lk 22
Porgandikeeks tatrajahu ja Kreeka pähklitega oktoober, lk 27
Porgandikook sarapuupähklitega märts, lk 68
Pošeeritud ploomid august, lk 47
Prantsuse rabarberikook mai, lk 92
Profitroolitort veebruar, lk 90
Pruuni suhkru beseed karusmarjakompotiga august, lk 36
Puhastverd Maru ehk punasesõstra-beseetort juuli, lk 63
Pulgakommid DOPS-i ja toorjuustuga veebruar, lk 9
Punase sametkoogi dessert oktoober, lk 34
“Purjus kaer” ehk cranachan märts, lk 83
Põldmarja-pirni-crostata august, lk 50
Põldmarjatiramisu mai, lk 89
Põldmarja-vanillikreemikorvid august, lk 52
Põlev astelpajujäätis veebruar, lk 63
Päevalilleseemnekook oktoober, lk 76
Pähkli- või seemnepõhjal toorjuustukook jaanuar, lk 11
Päikesekollane sidrunivõie september, lk 82
Päikesekollane tiramisu august, lk 59
Päikseline rullbiskviit aprill, lk 90
Pärjakujuline Stollen detsember, lk 82
Rabarberi-clafoutis juuni, lk 46
Rabarberigalett mai, lk 94
Rabarberililledega juustukook mai, lk 91
Rabarberi-mannavaht mai, lk 101
Rabarberivõie mai, lk 90
Ricotta-mandlipirukas kardemoni ja sidruniga veebruar, lk 19
Riisipuding kummeliteemarinaadis virsikusektoritega oktoober, lk 92
Riisipuding palmisuhkru, kookospiima ja tonkaubadega detsember, lk 78
Roosa lumepilvesupp seemnejahvatisega märts, lk 23
Roosimaitseline valge šokolaadi panna cotta jaanuar, lk 22
Rosinatega juustukook aprill, lk 69
Sametine mascarpone-maius detsember, lk 34
Sarapuupähkliküpsised august, lk 89
Sefiiritort september, lk 84
Sidrunikook oktoober, lk 9
Sidrunitort beseekujukestega september, lk 82
Soolahelvestega šokolaadikook august, lk 86
Suvealguse kook juuni, lk 54
Suvemarjamisu juuli, lk 70
Suvikõrvitsakeeks august, lk 72
Šokolaadi-„salaami“ Proseccoga november, lk 91
Šokolaadiga piparkookidest jõulukalender detsember, lk 91
Šokolaadi-ingveri-brownie august, lk 85
Šokolaadikeerdudega apelsinikook august, lk 84
Šokolaadi-kirsikeeks august, lk 48
Šokolaadi-kirsišarlott isale november, lk 36
Šokolaadikommid karamelliga veebruar, lk 9
Šokolaadikook mai, lk 70
Šokolaadikook mündiga detsember, lk 84
Šokolaadi-kookosekuhjakesed oktoober, lk 83
Šokolaadi-maapähkli-fondant kirsside ja šokolaadimullaga november, lk 90
Šokolaadine toorjuustukook likööriga juuli, lk 77
Šokolaadi-ploomitort veebruar, lk 21
Šokolaadirohke martsipanistruudel pirnitäidisega detsember, lk 81
Šokolaaditäidisega piparkoogid pulga otsas detsember, lk 90
Tagurpidikook ananassiga august, lk 65
Talvine marjatarretis detsember, lk 73
Tavalisest lahjem porgandikook august, lk 76
Tikrikook august, lk 34
Toorjuustukook bataadiga veebruar, lk 20
Toorjuustukook kahe erivärvilise toorjuustukreemiga september, lk 83
Trühvlitort september, lk 85
Tume sepikuvorm roosade rabarberite ja vanillijäätisega mai, lk 82
Täiskasvanute banoffee-kook august, lk 68
Täpiline sõstrakeeks juuli, lk 62
Türgi vaarikakook august, lk 40
Vaarika-Nutella-pärg juuli, lk 78
Vahukoore-riisipuder mustikasupiga september, lk 35
Valebrülee siidise kõrvitsaga oktoober, lk 10
Valged piparkoogid detsember, lk 88
Vanaema Helmi pohlatort märts, lk 34
Vanilline rabarberidessert mai, lk 93
Veinitarretis veriapelsinide, nelgi, magusa vanillivahukoore ja kuremarjatilkadega aprill, lk 63
Viigimarja ja sinihallitusjuustu focaccia september, lk 60
Viigimarjad mee ja pähklitega september, lk 59
Viigimarjarullbiskviit august, lk 55
Viigimarja-tartalet’d august, lk 54
Vikerkaarevärvilised beseed august, lk 90
Virsikukrõbedik august, lk 60
Võilille ja punase greibi granita juuni, lk 22
Võilille-jogurtijäätis juuni, lk 22
Võilille-maasikajäätis juuni, lk 22
Väikesed šokolaadi-kohupiimakoogid aprill, lk 69
Vürtsikas riisipuding põldmarjakompotiga august, lk 53
Õrn maasikavaht aprill, lk 72
Õunapannkoogid speltajahuga oktoober, lk 23
Õunasõõrikud august, lk 80
Õunavaht september, lk 87
Äravõrgutatud ahjuõunad september, lk 10

JOOGID
Luksuslik ananssi-lavendlilimonaad september, lk 88
Mahe kurgi-rosmariinijook On The Rocks september, lk 88
Mandariininaps õhetava rosmariiniga detsember, lk 26
Mango-tofusmuuti oktoober, lk 68
Marja-Spritzer september, lk 89
Munakohv veebruar, lk 83
Mündirohke janukustutaja juuli, lk 66
Müstiline mustikasmuuti oktoober, lk 80
Päikseline smuuti aprill, lk 21
Pärdi Iiri kohv veebruar, lk 47
Roheline energiamahl aprill, lk 21
Siidine meloni-kurgi-frappé september, lk 89
Vahuvein õunasiidriga märts, lk 44
Värske mahl detsember, lk 34
Vürtsikas avokaado-porgandismuuti september, lk 89
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa