Veebruar

Allikas: Oma Maitse
Jälle on käes aeg pidusid pidada, veebruar on oma lühidusest hoolimata neist tulvil: sõbrapäev, vastlad ja Eesti sünnipäev. Loomulikult aitame laua katta, kuidas siis teisiti, sõprade värk ju! Ja nii mõnigi kord teeme seda uudse nipiga ehk peenemalt väljendudes – Oma Maitse lehekülgedel tekib uue ja vana sümbioos. No ja muidugi on eraldi rubriigis olemas peokoogid, kuidas teisiti!
* Soovitame lugeda Tuuli Mathiseni eestvedamisel lugu erinevatest riisiterakestest.

* Õpime vahet tegema erinevatel vinnutatud lihadel.

* Maru puistab meile pipart keelele, Good Foodi kokad lisavad rahvusvahelisi õhatusi, tõtt saab vaadatud austritega ja nende avaja Anti Lepikuga.

* Näitlejatepaar Mari ja Mikk Jürjens kiirgab majakana armastust, taldrikusse veerevad granaatõunarubiinid ja neelud käivad Kanada võikoogikese järele.

* Punaveinidest on ka hulk tarka juttu ja salakuulame peaaegu Eston Kohveri moodi piiri lähedal ehk selle aasta paraadilinnas Narvas, täpsemini sealse TÜ Narva kolledži rõõmurohkes majas asuvas kohvikus Muna.

* Vastlapäeval soojendavad aga meeli Eva Pärteli käe all valminu teistmoodi vastlakuklid ning RAili Miku moeka joonega nägemus traditsioonilistest vastlarooogadest.

Kõigest täpsemini juba veebruari ajakirjas! Soovime kõigile meeldejäävat veebruarikuud ja salasoovina ihkaks igaühe eluteele sellist Köögijumalannat, nagu sattus Prantsusmaal ette Eia Uuele. Sellest siis viimasel leheküljel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa