Kama. Eesti rahvustoit

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: PIlle Enden, Lia Virkus
Rõõm on tõdeda, et kama on taas au sisse tõusnud ning leiab üha suuremat kasutust nii koduköögis kui ka pidulikel vastuvõttudel. Rikkalikult kiudaineid, taimseid valke, süsivesikuid ja B-vitamiini sisalduvat kamajahu saab kasutada väga erinevates roogades ‒ nii soolastes kui magusates.
Uuest raamatust leiate 30 erinevat lihtsat ja maitsvat kamajahu sisaldavat rooga, lisaks saate lugeda kama ajaloost, tervislikkusest ja sellest, millised sarnased jahusegud on meie lähinaabritel. Raamat on valminud koostöös Tartu Mill AS-iga.

„100 rooga” sõsarsarja üheteistkümnes raamat.

Kama. Eesti rahvustoit
Lia Virkus, Pille Enden
80 lk, pehmed kaaned


Hind poes: 9 €

Kamajahu valmistamine
Iirise-kamapallid
Kama-toorjuustukreem mangoga
Eestimeelne kama-tiramisu
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa