Tervise hoidmise toidud 3. Laktoosita. Kaseiinita. Gluteenita

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Maire Vesingi
Üle 80 retsepti sisaldav uus põhjalik kokaraamat on mõeldud kõigile, kes peavad loobuma igapäevases toidus lehmapiima ja gluteeni sisaldavatest toiduainetest.
Raamatu autor Maire Vesingi õpetab igapäevaelus välja tulevasi kokki ning korraldab eritoitumise koolitusi, näiteks lapsdiabeetikute vanematele. Ka oma pereliikmetele on tal tarvis valmistada toite ilma lehmapiima ja nisuta. Seetõttu teab ta, et piima- ja gluteenitalumatus ei takista tegemast ega nautimast mitmekesiseid ja maitsvaid roogi.
Koostöös toitumisterapeut Annely Sootsiga valminud kokaraamat sobib nii neile, kes soovivad muuta oma toidulauda tervislikumaks, kui ka neile, kelle tervis ei luba sugugi tarbida gluteeni, laktoosi ja kaseiini, osa retsepte on ka ilma munata.

Lisaks retseptidele pakub raamat rohkesti kasulikku teavet toitumise abil tervise hoidmise kohta.
Raamat on „Tervise hoidmise toitude“ sarjas kolmas. Sellele eelnesid „Diabeetiku kokaraamat“ ja Gluteenivabad toidud“.

Hirsipuder muskaatkõrvitsaga

Munata pannkoogid

Õuna-tapiokipuding

Gluteenita ja piimata vanillikaste


Tervise hoidmise toidud 3. Laktoosita. Kaseiinita. Gluteenita
Maire Vesingi
176 lk, kõvad kaaned
Hind poes: 21 €
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa