Kevadtoidud

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Sarjas “100 rooga” ilmunud suve-, sügis- ja talvetoitude kokaraamatute neliku lõpetab kevadtoitude raamat, kus on üle 150 ahvatleva ja värskusest pakatava retseptiidee nii rõõmsateks tähtpäevadeks kui ka igapäevasteks söömaaegadeks. 
Kevadised hommikusöögid on kerged ja rohelised, samuti muud argiroad, kuhu tärganud rohelust tasub lisada peoga. Naat ja nõges, kuusevõrsed ja karulauk leiavad meie raamatus rohket kasutust, oma koht on kauaoodatud kevadekuulutajal rabarberil. Ka hoidistajad leiavad nende kaante vahelt uusi retsepte, mille hulgast ei puudu võilille-, rabarberi- ega kuusevõrsenapski.


Röstitud kõrvista supp tangudega

Nõgesega lihapallid

Marineeritud murulauguõienupud

Kuusevõrsenaps

Rabarberiviin  


Kevadtoidud
Lia Virkus, Pille Enden
320 lk, kõvad kaaned
Hind poes: 22 €
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa