Mai

Allikas: Oma Maitse
Hoolimata kohatisest jahedusest ja kurjadest ilmadest on kevad siiski käes ja astub jõuliselt suve poole. 
Seepärast on Oma Maitse mainumbris kindlalt kohal rabarber – Tuuli Mathiseni valvsa pilgu all, samuti lugejaretseptis ja "Magusa elu" rubriigis –, spargel tippkokk Roman Žaštšerinski professionaalsel juhendusel ning lauale jõuavad umbrohi ja Rita Osa valmistatud oblikatoidud.

Kutsume kõiki esimestele aiapidudele; Raili Mikk kandub salatitega õhkõrnusse; Good Foodi kokad toovad lauale tervisliku kodutoidu. Maru pistab suhu imalaid maitseid, nii et süda peaaegu läigib ... ja võtab siis veel ühe ampsu. Ingrem Raidjõe tähistab Muhumaal aga emadepäeva, sealses köögis saab kokku lausa neli põlvkonda!

Läänemaal imetleme kanabutiigis pärlkanu. Tiiu Suvi ajab Viljandis kalamehe- ja muid jutte näitleja Tanel Ingiga. Uurime, kas Vietnamist saab end läbi närida – saab küll. Kopenhaagenis sööme popis restoranis aga jääke – küll on hea!

Oma osa leiavad ajakirjast ka need, kes tervise vms pärast mõtlevad täpselt, mida söövad. Laktoositalumatus ei ole talumatu ja igat hundijuttu ei tasu alati uskuda ...

Ja muidugi on teemasid veel ja veel: vahvad vidinad ja tooted, muruvein, salakuulaja mängib mängu "kivi-paber-käärid", tutvustame uusi raamatuid jm. Kena naiselik punkt on aga viimasel leheküljel taas Eia Uue panna.

Rohelist maikuud!
Teie Oma Maitse
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa