Kevadised pirukad ja rabarberiga maiustused

Allikas: Pere ja Kodu Autor: Angeelika Kang
Kadrioru park puhkeb kevade ootuses taas kord õide ja nii ka minu teine kohvik Katharinenthal, mis asub otse Luigetiigi ääres ja on justkui loodud pargis jalutajatele väikest kehakinnitust pakkuma.
Olen kogu oma teadliku elu armastanud küpsetada. Kui senini olen oma retsepte jaganud vaid ajakirjade ja kokaraamatute lugejatele, siis nüüd saan end välja elada kohvikus uusi ideid katsetades. Põnev on jälgida klientide tagasisidet – mis meeldib ja mis võiks olla teisiti –, samuti püüan alati nende soove arvestada ka uute kookide-pirukate väljatöötamisel. Parimad ideed sünnivad reisides: ikka tahaks ju, et ka meil siin oleks huvitav valik küpsetisi, mida mujal maailmas tuntakse ja armastatakse.

Kohvikus küpsetame iga päev varahommikust alates erinevaid pärmitainast saiakesi, millest paljud inimesed on juba sõltuvusse sattunud ja püsiklientideks muutunud. Ka koogivalikut püüame vaheldusrikkaks muuta vastavalt hooajale: esimene pääsuke ehk rabarber ongi meie hõrgutistes juba kindla koha leidnud.
Ootan pikisilmi suve, mis toob kaasa rikkaliku marja- ja puuviljavaliku ning annab võimaluse pakkuda külluses silmailu ja naudinguid!

Krepitort vanillikreemiga


Brie ja suvikõrvitsa pirukas

Sinepi-parmesani keerud

Spinati ja feta juustu pirukas

Karamellistatud sibulapirukas anšoovise ja oliividega

Rabarberi-maasika pirukas

Vanillikreemi-rabarberi ekleerid

Rabarbribesee
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa